Dumálgatunk (beszélgetés)
szi,én már irtam regénykeket:)
szia, örülünk,hogy megjöttél. :-)
van itt más dolgom is,mint rögrtön neked válaszolni,boccs baby
hello lányok!mizu?
szerintem színekben abszolút a sárga és a fűzöld a menő, legalábbis ilyenekkel televannak a boltok. Az én kedvencem a tűzpiros, a fél ruhatáram piros. :-) A sárga is bejön, a zölddel viszont nem tudok mit kezdeni, próbáltam már ilyen színű rucit, úgy néztem ki, mint egy teniszpálya, kb. olyan lapos is vagyok. :-)
nos Luxi ha jössz,ird már le mi a divat műkörömben,illetve ruciszinekben...és milyen fazonok....már tényleg kíváncsi lettem,de neked jobban hiszek mint a tegnapi bemutatósoknak:)
Luxi, én azt akarom megkérdezni, hogy láttam,hogy neked is műkörmöd van. Neked milyen formájú, sima francia-szögletes, vagy a mostanában oly felkapott hegyes?
Nekem a hegyes nem jön be, nem tudom, láttam már szolidat belőle, de maradok a hagyományosnál.
Volt divatbemutató is.....hááááááát.....azthittem okosabb leszek divatügyileg,tényleg érdekelt volna mi a menő szerelés mondjuk egy nagyvárosban vagy mittudomén,de inkább kérdezlek bennetekete és Luxit:))
Ezek felvonultatták alaktalan tinilányokon a kínai gagyibolt kínálatát...nagyonmini farmeszoknyáig oké,azon túl,fúúúú de gáz volt:((
Fehérnemüben még hagyján,volt egy strandegyüttes ami jó volt és egy hálóinszerü is ami tetszett,de annyi:(
Na Luxi baba meglátta, hogy itt vagyok, el is tűnt. Nem tud mit reagálni.
De én is lépek le, valami közbejött. Este visszanézek még.
Nos nekem lenne mit rázni ha lefogyok is azthiszem:)))De szuper volt é tetszik nagyon...láttam már ilyet,de ezek szuperül csinálták nemcsak úgy éppen-épen
Hát, nem akarok gonoszkodni, de az én csoporttásaim fele direkt nehéz kajákat eszik otthon, az ő szavaikkal élve,hogy "legyen mit rázni", de ha normálisan étkezel a hastánc mellett, lemegy az úszógumi. Nekem is lement a derekamról. Az első alkalom után alig tudtam felkelni és elbattyogni a rötyiig, olyan izomláz gyötört. :-)
Ez az, megint én vagyok itt az egyetlen pasi.
Kamionkürt barátotok hova tűnt?
Az elején nagyon szégyenlős voltam, az oktató állandóan odajött és a jéghideg kezeivel jól megragadta a derekamat, mögém simult és úgy mutatta, hogy hogyan mozgassam a csípőm. :-) Tiszta szexuális zaklatás volt. Ja, a husi nők meg úgy néztek rám az első órán, mint a véres rongyra, nem értették,hogy mit keresek ott. :-) De már összebarátkoztam velük. Ők amúgy is sokkal ügyesebbek, mint én.
Akkor a csajszik valamit nem jol csináűlhatnak,vagy csak méééég nagyobb volt és most formálva már "csak" ekkora:)
Komolyra fordsítva volt csípőjük rendesen,és a derekuk nem volt túl nagy,de ráncolódott oldalt rendesen ha mozogtak...pocijuk is volt rendesen....egyetlen kivátel volt,egy tényleg vékony és csini csajszi...viszont a többiek jobban mutattak a szimpadon....
Az Unixsexes csajszi viszont egy töltött galamb,főleg a tegnapi rtucijában,a lábai is vastagok és efféle...és booorzalmasan műűűűűű volt az egész....
:-)))))))))) Felbukkant egy pasi is.
nekem tetszett nagyon,ha lenne helyben szerintem mennék valahogyan...
Azt én is megnézném. Már két két nővel voltam, de két nőt még nem láttam sexelni ( csak filmen ).
a derekamat és a csípőmet nagyon szépen formálja.
J,majd felfüggesztik a fórumot:)))Hoxával mósosíttatni kellene a Dumálgatunk tán,csak 18éven felülieknek:)
Én járok hastáncra, kb. egy éve. :-) Imádom.
Hú, itt mindenki ilyen bögyös... :( Én meg marha kislányos vagyok.
Jó reggelt csajok! Visszaolvastam néhány oldalt, annyit nevettem, mint a dög. :) Pont a forró témákról maradok le. :-) Lassan kirakhatnátok a 16-os, vagy 18-as karikát a sarokba, vagy úgy jár a fórum, mint mostanában az RTL Klub.:D
nekem is 90C ...viszont nincsenek olyan szupi cickóim mint neked!!Ha lefogyok,akkor meg eltünnek,félek:(
Valamire rájöttem tegnap,bocsi a személyeskedésért:)
Szóval ha Luxi babérjaira nincs is esélyem törni,hastáncosnő még lehetek...ahogy néztem a csajszikat a szinpadon,minden esélyem megvan rá,asz alakom ideális hozzá:)))
Sziasztok,visszaolvasás indul!!!!!!
Jutka nem csápolt,mert egyik kezével tartotta az elválasztókeritésen csücsülő nagylúrkót ,a másikkal fogta a nyakában űlő kölköcske lábát,de egyébként nagyon jó volt!!!
:DD
Tudod, az elnyomott vágyaknál nincs veszélyesebb! :D
Nem hinném hogy olyan komoly a helyzet!:)
Reggelre palacsintaként végeznéd. :DDD
hogy is modják?én szeretem ha van mit fogni egy nőn:D:D:D