Dumálgatunk (beszélgetés)
eddig itt sütött a nap,de hirtelen szélviatr lett széthordott mindent most meg szakad,húzom is le a redőnyöket....úgyis tök sötét van
Itt már egy fél órája, sőt dörög és villámlik.
nem is baj van bőven azokbol:))
Jaja, elméletben már levezettem pár szülést:DDD Fáj a fejem............
Egyből gondoltam, csak megjegyeztem...ez nem olyan babás-mamás topic.
nem egészen komolyan mondtam:))
szerinted más mindent tud,vagy csak beszél róla?sokan tudás nélkül okoskodnak,miért ne lehetnél profi benne elméletben:DDDD
basszus, akkor most mi lesz? :) nekem nincsenek ilyen élményeim..:-) be sem szólhatok:D ide?
De szerintem itt nem sokan vagyunk akik már szültek.
itt a hoxán majdnem kötelező szülésekröl beszélni:))
füvet akartam nyirni de elborult az idő,marad holnapra.....ma egyedülcsászkálós szabadnapom volt úgy hogy kiflangáltam magamat kettő órahosszán át:)
Sziasztok! Látom szültök:)
Én még messze vagyok, húú de mennyire:)
Sziasztok!
Látom Noémi most lépett le, pedig meg akartam nyugtatni ne féljen már annyira. A másik topicba szoktam vele diskurálni.
Hogy vagytok?
énpasim úgy volt nem jönn be a szülésre,de bejött aztán meg nem akart kimenni pedig küldtem:)))szóval bizti kibirja!!:)
nektek is sok pussz:)) Ott lesz Ádus csak nehogy Őt kelljen ápolgatni....:))))
puszi lányok
meg úgyis melletted lesz Ádus Drágám,úgyhogy tuti kipottyantjátok azt a babyt pillanatok alatt:)
szép hétvégét!vigyázz magatokra nagyon!
remélem...még van időm bővne, márc messze még, addig már alig fogom várni sztem h kint legyen.))
ne félj,mire odakerülsz máshogy fogod fel majd:))
szaisztok:) csak egy szóra...mert 5 ig tarta meló...aztán irány haza...
drága luxika, imádlak, azért a legcsodálatosabb dolog a szülés a nő életében mert anya lesz, te cukor.))
csak fájdalom lenne aztn semmi kellene a fenének.))))
én is ugy félek a szülsétől mint a tűztől:)
érdekes viszont afájásrésze,mert ahogy kint a lúrkó tényleg,de komolyan meglepően elmúlik.....nem mondom hogy azt mondtam azonnal szülnék megint,de nem vészes:))
szerintem a gyerek világrajövetele a legcsodálatosabb,nem maga a szülés:))
egyre kevésbé tudom megérteni,mikor valaki azt mondja,hogy a szülés az egyik legcsodásab dolog egy nő életében:D:D
nekem szerencsém volt nagyon az elsőnél,és hogy szerencsére a fogadott dokim elküldött a fenébe 5hónaposan hogy maga úgyis elvetél,és átmentem egy másik intézménybe...ott rendesek és kedvesek....szóval nem volt rossz élmény,de azt senki nem mondja hogy nem fáj az a 40perc kőkeményen.....azért ritka a 12órás kőkemény folyamatos fájás,a 40percesnél meg szinte már nem érezni szünetet.....
Az egyik barátosném - akik 4!!! gyereket akartak -12 órán át vajúdott, mire megcsászározták, mert elakadt a gyerek keze a szülőcsatornában. Rettenetes élméyn ovlt neki, a gyerek már 6 éves, és még egyke. :D
határozottan elutasitom:))
Bérszülést is vállalsz? :D
ne meséljek már szüléstörténetet pont nektek:))
ép ma irtam már az otthonszülősbe azthiszem...szóval az elsőnél reggel felébredtem negyed 7körü lés fél 8ra már a szülőszobán megvolt a kölköcském,a mentőságyon ép csak betoltak,szülés után kérték el az irataimat és irtam alá a mentőspapirokat aztán a kórházi felvételi papirokat:)
Takarítani majd a takarító nő.Ebédet meg eddig is többet ettem étteremben,vagy rendeltem,mint amit Erzsi néni főzőtt,mivel ő nem miniszoknya és top barát ételeket főz:)
És ki fog takarítani, ebédet főzni? :D
Hát igen, és ekkorát!
Látod, Jutka 20 perc alatt végzett vele. :D