Dumálgatunk (beszélgetés)
Szia!Boldog szülinapot!
te a hadházontúli Bökönyben laksz?nos ezt jól megirtam:))
csak mert láttam már város és efféle neveket több forműban és nem mind az volt amire én gondoltam:)
Sziasztok!
Túl vagyok a a szülinapomon,30éves cipóképű,paraszt pi*a lettem :)A vendégeim délután haza utaztak,majd a Szomszéd lányának a lagziában kötöttünk ki...Olyan érzés volt,mintha az Én bulim lett volna: ettünk,ittunk,mulattunk!Végül,nagyon jól eltelt.
AZ ENYÉM IS,IMÁDOM,OLYANKOR SZOKOTT UDVAROLNI TELJESEN JÓZANUL NEM:))bocsi a nagybetüért,kikapcsoltam:))
helló
na igen, érteni kell ezekhez, oszt nem lesz nagy az elvárás.
mindenesetre bármikor kerül elő, becsípve nagyon aranyos szokott lenni az embör.
:)
kedvem ép lenne,szia,csak dolgom is van:)
sziasztok kinek van kedve dumálni?
sziasztok!
:-) most végeztem a fűnyírással ....pfff...
Sziasztok Lányok!Kinek hogy telnek napjai ebben a rekkenő hőségben?Hogy érzitek magatokat?Már ha reggelente ránézek a hőmérőre és még "hűvös" van,leszakad rólam a víz.:-)Itt kell punnyadni a lakásban szinte egész nap,nem szeressem:-).Gréti is nehezen viseli a bezártságot akárcsak én.Tegnap 4x pancsiztunk:-)Jutka2 látom neked lassan érkezik Apa;-),számolhatsz vissza felé:)További szép 7végét Mindenkinek!
fogalmam sincs...remélem most a nyáron mikor befejezik a munkát,de előre sosem tudni:(gondolom augusztusban....tudod közbeszol az időjárás és effélék ,ha esik nem tudnak dolizni....
na akkor 3hétig se híred se hamvad nem lesz Te lány:D:D és mikor esedékes az a három hét?
nem,télen is folyamatos a munka....elviekben 10napot lennének itthon,de többnyire ez nem jön be,most a lagzi miatt jön hazza,de félkész a munka,ha befejezik szabadságon lesz 3hetet,de csak akkor merem elhinni ha túlleszünk rajta:)
és utána mikor jön újra?mondjuk gondolom mot a nyár miatt is van olan sokat távol,nem?télen többet lehet itthon?
semmi nem történ!meg már aludtam is mikor haza ért,csak együtt aludtunk:)
mindjárt csütörök!:))
de hétfőn megy is:((
Már megint nem bírtál a véreddel és vetkőzéssel provokáltad? :DDD
:))) Katának már jó dolga van,itthon az ura,te váod már a centit?:)
nekem egy 173/95kilós is megteszi:))
ősszel lesz az öt éves:)
másikpasival az 5évest már nem éltük meg.....
attól ügg mi a szép,ha 180magas és 95kiló akkor igen:D:D
Helló lányok!
Luxi, szépet álmodtál az éjjel? :DDD
hát de bizony,elég lassan:D:Dmindenestre őszig kiderül,hogy egyáltalán a 3.évfordulóhoz lesz e szerencsénk,meg esélyünk,addig felzárkóztató programon van az a drága ember:D
Jutka nektek mikor van az évfordulótok?
nos majd jópár év mulva visszatérünk rá,lassan haladgattok a 11 év felé,vagy nem jól érzem?:)
tényleg?ez nagyon jó!ügyik vagytok,magunkban kevesebb a reményem,hogy megéljük együtt a 11.évfordulót,de nektek minden elismerésem:D:D
értünk mi a félpercekböl is:))
Az én uramnál a 10 perc és otthon vagyok, azt jelenti kb 2 óra, mert közbejön valami fontos, érdekes dolog, aminek utána kell járni. :))
Ha az anyjához ment, 3-ra jövökből általában este 8-at jelentette. :)))
Nos jó reggelt,az este elment a netem,most visszaolvasgattam:)