Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr. Takáts Béla nőgyógyász fórum

Dr. Takáts Béla nőgyógyász (beszélgetős fórum)


12. zsuzsa58 (válaszként erre: 2. - Szőkelány86)
szept. 12. 07:04
Mi Takáts doktorúr elérhetősége?
2019. márc. 14. 11:22
Sziasztok! Most találtam az interneten Dr Takáts Bélát. Olvasom a hozzászólásokat és az az igazság, hogy az ember már tényleg nem tudja mit csináljon, hiszen mindenkiről akadnak negativ hozzászólások, valószinű nem lehet mindenkinek megfelelni.Viszont hogy röviden vázoljam a problémámat, nekem már több mint 10 éve fájdalmas a szex. Emiatt több mint 35 évig tartó házaságom bomlott fel, hiszen szex nélkül nincs jó házasság. Hagy ne számoljam ki, hogy mind lelkileg, mind anyagilag ez mit jelent! Az hogy a doktor úr drága /még nem tudom/ de ehhez képest lehet drága? Az, hogy emiatt egy csőd az életem ahhoz képest mi a drága? Más kérdés, hogy tényleg becsületes-e és milyen orvos. Ha őt nem ajánljátok van még olyan orvos aki kifejezetten ilyen problémákkal foglalkozik? Mivel én is ugyanazokon mentem keresztül mint sok hozzászóló, hogy antibiotikum, gombaelleni kezelés stb, de a helyzet egyre rosszabb lett/csípős és fájó szex/. Az orvosok akiknél eddig jártam max azt tudják javasolni, hogy használjak sikositót, fogalmuk sincs mi lehet a gond, valahogy ugy érzem nem is érdekli őket. Most bejelentkeztem egy intimlézeres kezelésre hüvelyszárazság ellen ami szintén drága, de nem vagyok biztos benne, hogy ez megoldja a problémát, ők meg nem fogják elárulni, hiszen ez kőkemény üzlet. Kérhetek tanácsokat kihez forduljak?
2018. jan. 16. 10:06
Góckutatást csinált nála valaki?
2018. jan. 2. 20:45

Friss hírek Dr.Takáts Béláról:


A Doktor úr fellebbezett a Magyar Orvosi Kamara Etikai Bizottságától kapott megrovás ellen, a büntetés enyhítését kérte. A fellebbezést elutasították, maradt a megrovás!


Megérkezett az ÁNTSZ vizsgálat eredménye is. Megállapították, hogy a Szolgáltató nem a szakmai szabályoknak megfelelően járt el sem a nőgyógyászati vizsgálaton alkalmazott módszerek, sem az egészségügyi dokumentáció vezetése, sem pedig a vizsgálati eredmény elektronikus közlése során. Semmilyen vizsgálati módszer, illevte testüregbe hatoló kezelés nem alkalmazható a beteg előzetes, részletes tájékoztatása nélkül. A hüvely tágítása nem alkalmas a vaginizmus kezelésére, a betegség pszichiátriai kórkép, ami pszichiátriai kezelést igényel. A Szolgáltató nem rendelkezik az ehhez szükséges szakképesítéssel, tehát pszichoterápiát nem végezhet.

2017. nov. 23. 20:22
Biborkanak minden szava igaz! Es orulok h kapott egy megrovast! Kedves es mezesmazos alarc moge bujt csalo! Bordzsekiben fogadja a pacienst...papir , szamla nincs, mindenfele betegseget rad magyaraz... megker h irj rola jo ertekelest...tok egyedul vagy vele a rendeloben...bizarr!
2017. nov. 6. 21:33

Nem ajánlom én sem. Lehet szimpatikus volt, de éreztem, hogy valami nem okes.

Azt mondta hogy valami hüvely fertőzés vagy mi van nekem... ecseteles szükséges stb. A rákszűrés eredményét se küldte el. Elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki ránézett egyből mondta "jaj ez ck egy kis gomba"..... pikk pakk eltuntetjuk... azért ez vicces. És a rákszűrés azonnal a papíron felvolt tüntetve.

Nem tudom, amondó vagyok, hogy valami nem okes. Nekem akkor lett fura, mikor arról beszélt hogy van pár utolaloja .... és hogy így úgy. Nem tudom ki az aki ennyire szakontartja... vagy hogy hogyan is szerez egy nőgyógyász utalokat... na én nem mondok rosszat mert így nem volt nekem rossz tapasztalatom, kedves volt, de nem jó választás ... valamiért kamuzonak tűnik. Vagy nem tudok ck simán nem 100as.


Ha lehet válasszatok mást.

2017. nov. 1. 19:37
Elképzelhető, hogy most visszafogottabban és kulturáltabban viselkedik, de ez nyilván annak a következménye, hogy sok panasz volt rá és végül megrovást kapott. Szakmai körökben is beégette magát, gondolom most menti, ami menthető. A kitörölt fórumban nagy egyetértés volt abban, hogy egy pénzéhes szélhámos, aki a legkétségbeesettebb és legelkeseredettebb nőkből próbál hasznot húzni. Többen is tapasztaltuk, hogy nem létező betegséget/fertőzést állapít meg, hogy aztán a csodagyógymódjaival kezeljen nagyon komoly pénzekért. Nehéz lenne felsorolni a sok furcsaságot, amit a rendelésen tapasztaltam/tapasztaltunk, mint pl. a vizsgálati papír hiánya, 1-1,5 órán át tartó vizsgálat és konzultáció, a rákszűrés eredményéről nem megfelelő tájékoztatás, ill. számtalan orvoshoz nem illő megnyilvánulás. Ezek azonban ”apróságok” amellett, amit a vizsgálat közben csinált velem és ami azt váltotta ki belőlem, hogy lépéseket tegyek. Takáts Béla a hosszú évek óta fennálló, a betegek szexuális életét ellehetetlenítő és nagy fájdalmakkal járó vaginizmust úgy ”gyógyítja”, hogy egész egyszerűen feldug nekik valamit és mechanikusan ”kitágítja” a hüvelyt. Az első ”kezelést” váratlanul, akaratomon kívül, a beleegyezésem hiányában végezte rajtam a vizsgálat közben, fájdalmat és traumát okozva ezzel. Utólag megtudhattam, amit az elején nem volt hajlandó elárulni, hogy a ”gyógymód” ennyi lenne, valamint, hogy a kezeléssorozat több százezer forintba kerül.
2017. okt. 18. 13:33

Igazság szerint az én személyes tapasztalom az volt, hogy rendkívül közvetlen kedves és nagyon aranyos ember. Csak jót tudok róla mesélni, nagyon jol is éreztem magam.


Így nagyon meglepődtem Bíborka2 hozzászólán, hogy mi lehetett az ami miatt így elfajult a dolog?


En személy szerint csak pozitívat tapasztaltam minden elmesélt elmondod, bármit kérdeztem kaptam választ nagyon aranyos embernek tűnt, igaz most találkoztam elso alkalommal de nekem csak jo elemeny maradt meg. Nagyon szimpatikus én tényleg ajánlom Mindenkienk! Megbízható:)

4. reenykee (válaszként erre: 3. - Bíborka2)
2017. okt. 18. 13:28
Szia, en ma voltam nála, és neten láttam h jo az értékelés, azt hittem az szamit. Most olvasom ezt es kicsit megijedtem, neked mi volt a baj? Nem mond jókat vagy igaz dolgokat vajon amit most felírt az nem jo ?
2017. okt. 9. 21:16
Volt itt a Hoxán egy másik fórum Dr. Takáts Béláról, tele panasszal. Érdekes módon a fórum nemrég eltűnt. Ahogy sokan másoknak is, nekem is kritikán aluli vizsgálatban volt részem Takáts Bélánál. Az eset annyira felháborított, hogy panaszt nyújtottunk be az ÁNTSZ-hez egy másik pácienssel, aki szintén rendkívül negatív tapasztalatot szerzett az orvosnál. Az ÁNTSZ etikai vétség gyanúja miatt áthelyezte az ügyeket a Magyar Orvosi Kamarához. 2017. augusztusban az Etikai Bizottság tárgyalásán Dr. Takáts Bélát MEGROVÁS BÜNTETÉSSEL SÚJTOTTÁK, mivel megállapították, hogy etikai vétséget követett el.
2017. okt. 8. 14:24
Dr. Takáts Béla Doktor Úr 2013 óta a kezelőorvosom, nem is szeretnék már máshoz menni. Évek óta tartó visszatérő, rengeteg kellemetlenséget és fizikai fájdalmaz okozó húgyúti fertőzésemtől szabadított meg. Előtte éveken át számtalan nőgyógyásznál és urológusnál jártam mind az állami ellátás keretében, mind magánorvosoknál. Senki nem foglalkozott igazán a problémámmal. Annyit mondtak, ez előfordul és felírtak egy antibiotikumot. Doktor Úr volt az első, aki megértette a problémámat, alaposan kivizsgált és valóban meg akart gyógyítani. Kiderült, hogy összetett nőgyógyászati problémáról volt szó, amelynek a folyamatosan visszatérő húgyúti fertőzés csak az egyik tünete. Kiterjedt méhszájsebem volt, több kórokozóm, HPV-m és a HPV okozta elváltozások is, amelyek így együtt folyamatos gyulladást okoztak. Hosszú kezelési folyamatba kezdtünk Doktor Úrral. Minden lépést számomra érhető módon elmagyarázott, a laboreredményeimet folyamatosan kiértékelte és ahhoz képest léptünk tovább. Végig bíztam a Doktor Úrban, minden utasítását betartottam és bebizonyosodott, hogy jól tettem. Évek óta tünetmentes vagyok, a szükséges szűrővizsgálatokra a Doktor Úr által meghatározott időközönként visszajárok. Doktor Úrnak hála a HPV okozta elváltozás miatti műtétet el tudtam kerülni, a HPV-t legyőzte a szervezetem, a kórokozókat a megfelelő antibiotikum kúrákkal kiirtottuk és a méhszájsebem is meggyógyult. A visszatérő húgyúti fertőzés pedig a természetes védekező rendszerem helyreállításával elmúlt. Bármikor bármilyen kérdésem vagy problémám volt, Doktor Úr azonnal segített, akár telefonon keresztül is. Mindvégig nagy türelemmel és empátiával kezelte a felmerülő problémáim, mindig kifogástalan stílusban beszélt velem. Nagyon jó szakembernek tartom őt, aki - más orvosokkal ellentétben - a probléma egészét igyekszik felismerni és kezelni, nem csak egy adott tünetre koncentrál. Ezen kívül megérti és átérzi, hogy a visszatérő nőgyógyászati problémák az életminőséget sajnos nagymértékben rontani tudják, hosszú távon akár lelki problémákat is okozva ezzel. A kontroll vizsgálatokon szintén részletesen ismerteti az állapotomat, összehasonlítva a korábbi eredményeimmel, így mindig pontosan tisztában vagyok az aktuális állapotommal. Ezúton is szeretném megköszönni neki az áldozatos és kitartó munkáját, továbbá hogy visszaadta a nőgyógyászati egészségemet, amikor arról már mindenki más lemondott. Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek!
2014. júl. 19. 18:07

Sziasztok!

El nem mulo gombas fertozessel kudok honapok ota,folyamatos tunetekkel.Olvastam hogy a doktor ur fajdalomcsillapito kezeleseket csinal.Aki volt mar nala tapasztalta ennek hatekonysagat?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook