Dallas (beszélgetés)
Én pont most néztem meg az rtl klub oldalán. :)
Amúgy tetszik,hogy Jockey a fia ellen háborúzik :) És Samantha semmit nem változott szinte.Ellenben Lucy és Ray :DDDDD
Tegnap este elfelejtettem megnézni.
Pontosan hogy tudom visszakeresni?
Bejön az, csak ha van FB regisztrációd, onnan kell belépni.
Sokkal gyorsabban letölti az adott műsorokat, és nem akadozik.
A párom jött rá erre, mert ő is megszívta a múltkor, hogy nem tudta visszanézni a Barátok Közt-öt.
Én meg olyan szépen néztem a másik csatornát, hogy csak a végén jutott eszembe, hogy Dallas van... :((
Az a baj,hogy az rtlmost-on egyáltalán nem jön be sem firefoxon, sem google chrome-on, kizárólag exploreren lehet visszanézni.
De nem tudom, miért, azokra hiba kódokat ír ki, ugyanakkor az exploreren nem írja ki a hibakódokat. nem tudom, miért lehet így...
Nem!!!!
Aprilt feleségül vette, és a nászútjukon, Párizsban elrabolták, és megölték!!
Jack Ewing volt Jeami bátyja, Jason Ewing gyerkőcei, akik a régmúltban voltak a forgatókönyvben, de Jason Ewingról csak a képekből hallhattunk...
Jeamit érdekből elvette Cliff Barnes, akit a Ewing Olajtársaság 2/3-a érdekelt, ha megnyerték volna a pert a Ewingok ellen...
Aztán meg el akart tőle válni, mert nem sikerült a terve...
Aztán Jeami később meghalt, amikor elváltak, és Samantha Valentine-cégének dolgozott a másik városban, mert elmentek sziklát mászni a barátnőjével, és lezuhant, és meghalt...
Aztán, mivel Jeami nem hagyott végrendeletet, Cliff így próbálta meg újra megkaparintani a Ewing Olajtársaság egy részét, de mint tudjuk, Jockey "bácsi" mindig keresztül húzta Cliff számítását, hisz ő mindig egy lépéssel jár mások előtt...
April volt Jack Ewing volt felesége, aki később megkapta a Ewing Olajtársaság 10%-át...
Rori volt Hyllary lánya, aki Sheela Foley-ként elraboltatta Aprilt, majd megölte...
Később Bobby felkutatta a lányát, hogy majd ő elvezeti őt az anyjához, Rori a Floridai tengerparton élt...
Aztán a film végén Rori anyját, Hyllaryt lelőtte April húga, Michelle.
Azt nem mutatták, hanem a hosszú sorozatot úgy hagyták abba, hogy csak a hangot lehetett hallani, hogy eldördül a pisztoly, amikor Bobby visszaérkezett, hogy Rorit kikísérte a reptérre...
Az ő anyja ölte meg Aprilt.
Amikor volt az önálló mozifilm, Dallas-Jockey visszatér, akkor mondta Bobby Jockynak, hogy félkómásan veszekedett egy,a Bobby számára nem látható valakivel, ő volt az ördög, majd részegen belelőtt a tükörbe... Ott volt az ördög, aki mondta, neki, hogy Rajta!! - Most!!