Cukorlányok (beszélgetés)
Ha jól értem visszaolvasva a kommetjeidet....Te szeretnél a testeddel pénzt keresni és azt várod, hogy mi dicső szavakkal buzdítsunk, hogy csináld?
Véleményem szerint, ha szexelni akarsz, azt tedd vágyból, de ne érdekből, főleg ne pénzért. Ha a tanulmányaidra szükséges a pénz, akkor számtalan hely van pénzt keresni igazi munkával, igaz nem pár percig tart, de nő maradsz és ember.
Nem is kell annak lenni. Meg tudj szólalni 1-2 idegennyelven, legyél mosolygós, segítőkész, tudj magassarkúban állni napi 6-8 órát, dolgozz kevés pénzért és vállald, hogy késő délután, este, hétvégén melózol. Kb ez volt az elvárás.
Most elgondolkodtam.
Nekem is volt ismerősőm,aki egyetem mellett dolgozott hostessként, helyes arca volt, de azért nem egy topmodell alkat.
Én hostessként (étterem, drogéria) is melóztam egyetem mellett, ne tudd meg mennyi ajánlatot kap az emberlánya ilyen helyen.
A mostani ösztöndíjak a vicc kategória. Az én időmben volt olyan félév, hogy ilyen olyan ügyeskedéssel és ösztöndíjjal havi 120-150ezer összejött csak mert egyetemre jártam. De ez nagyon rég volt, ennek fényében meg pláne komoly volt az összeg. Most már vannak olyan szakok ahol állami támogatott férőhely is max 5% van. Nemhogy ösztöndíj (az a pár tízezer) nem jár, még te fizetsz.
Odamentek Hozzád diszkóban,h dolgozz nekik?
Lehet, hogy a cukros bácsik miatt, akik etetik őket.
Csak uszodába nem menjen hapsival! 😂
Egy jó sminkkel bármi lehetséges! :)
Elgondokodtam.
Egyébként tényleg ennyi gazdag pasi van Mo-n, hogy el tud tatani ennyi cukrlányt?
Tanulj meg sminkelni, világ szépe leszel!
De most komolyan, miért érdekel mind ez?
Ok, legyél cukorlány, te életed!
Már annyira a témára hangolódtál :DDD
Nem vagyok csúnya, csak átlagos arcú,de sokat sportolok.
Te vagy a csúnya vagy kevésbé bevállalós, de szegény lány, aki cukorlány akar lenni?
megszólitottak és ajánlatot tettek. Ennek már lassan 30 éve, de emlékeim szrint nem leamortizálódott vén pasik, hanem 30-35 körüliek voltak a " csábítók ". Én 18 -20 éveesn elsősorban megijedtem, mert normális körülmények közt otthon laktam, aztán még egyetem alatt férjhezmentem
Csóró lettél és most latolgatod az esélyeid?
Ha az alak jó, de az arc átlagos, akkor lehet belőle cukorlány?
Én csak itt hívom őket így, mert így nem törlik! 😂
Szerintem sokan dolgoznak, vagy a szülők finanszírozzák a tanulmányaikat, és még többen diákhitelt vesznek fel.
Európai felmérések szerint: minden 6. egyetemista kapcsolatba kerül az erotikus munkával tanulmányai alatt.
Nedvesedik-et olvastam....🤭🤭
Közel 40 éve nevezem ribizliknek a munkásnőket.
Lehet, hogy nem én találtam "fel"?:D
A 2012-es szépségkirálynő,Konkoly Ági a faluból való. Pár utcával arrébb élnek a szülei.
Amint elkezdem a szakmát tájékoztatlak!
van erre egy 5 betűs magyar szó is, nem tudom mitől cukorlányok
Igaz, a helyesebb egyetemistákat minden időben " megkisértik", anno d. engem is számtalan alkalommal felkértek, de eszembe sem jutott az ilyenfajta pénz kereset. - nagyságrendileg össze nem hasonlithtó, de kaptam ösztöndijat.
egyébként milyen tarifa felett számít vki luxusnak?