Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkevagdalt recept

Csirkevagdalt recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csirkevagdalt hozzávalói:
20 dkg alma
1 db zsemle
1 db tojás
3 dkg vöröshagyma
40 dkg csirkemell vagy comb
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors


A Csirkevagdalt elkészítési módja:
A csirkehúst a meghámozott almával, hagymával, fokhagymával, a vízbe áztatott és kicsavart zsemlével ledaráltam. Sóztam, borsoztam, a tojással összekevertem és rudat formáltam belőle. Alufóliát vékonyan megkentem étolajjal, a húsrudat szorosan beletekertem. Sütőben 180 C fokon megsütöttem, a végén az alufóliát kinyitottam, hogy szép pirosra süljön a vagdalt.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkevagdalt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook