Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkemájas tál recept

Csirkemájas tál recept

A Csirkemájas tál hozzávalói:
-50 dkg csirkemáj
-80 dkg gomba
-2 tojás
-10 dkg sajt
-2-3 vöröshagyma
- tejföl
-majonéz, só, bors, paprika


A Csirkemájas tál elkészítési módja:
A csirkemájból pörköltet készítünk. Amikor elkészült kiszedjük, összetörjük, visszatesszük a pörköltszaftba. Gombát felszeleteljük és olajon megpároljuk. Két tojást keményre főzzük. Miután ezekkel elkészültünk jénai tálba lerakjuk a gombát, rá a csirkemájat, majd a felszeletelt tojást. Az egészet leöntjük tejföl és majonéz keverékével, sajtot a tetejére reszeljük, sütőben pirosra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkemájas tál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook