Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Velő leves recept

A Velő leves hozzávalói:
- 1 db sertés velő
- olaj
- liszt
- hagyma
- petrezselyemzöld
- ízlés szerint fűszer


A Velő leves elkészítési módja:
Sertés velőt megmosunk és 3 percig vízben főzzük. Kevés olajba teszünk reszelt hagymát,összevágott petrezselyemzöldet ,késhegy paprikát és beletesszük a kockára vágott velőt . Kevés párolás után meghintjük 5 dkg liszttel , felöntjük vízzel vagy ha van csont levével, ízesítjük, és együtt főzzük. Ha elkészült bot mixerrel összekeverjük és zsemlekockával tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A velő leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook