Csillag születik (beszélgetés)
Ő alapon ilyen beállítottságú(istván),mindig szomorúság ül a szemében és fájdalom.
Nem azért énekelte el a számot mert be akart jutni,meg hát ezek szerint sokaknak nem is tetszett is,hogy Zámbó Imre számot énekelt!
Zámbó Imre :DD nem is tudtam,hogy ez az igazi neve.
MCDC kedvenc vagy? :O :DDD Te vagy az ő kedvence??
:DDD
saját számmal?
miért várja el mindenki egy előadótól, hogy saját maga írjon egy dalt magának??
ez milyen ostoba követelmény?
Koncz Zsuzzsa szerintetek írt valaha is egy dalt magának? Vagy Zsédenyi Adrienn?
És André állt már ki saját operadallal?
eddig nem volt különösebb bajom vele,de az,hogy sajnáltatja itt magát és a saját testi fogyatákosságából akar előrébbjutni....na ez fölháborított.Ne ezért jusson már be....de mégis bejutott...inkább a Bad Boyz-nak kellett volna.
Amúgy nem tetszett egyáltalán a szövege se,agrasszió volt benne...és nem tetszett a Szabika se nem tudom mit kell elájulni a tegnapi előadásától,alig táncolt valamit csak a dobozon marháskodott.
István és André közös előadása ZSENIÁLIS VOLT!!!!
FANTASZTIKUS!
Miért szerinted ki énekel ott saját számot???
A Robika aki csak halandzsázik?AZ NEM ÉNEK!
Sőt a tegnapi előadásával kiakasztott....
Nem tudom miért akaszt ki mindenkit a Jimmy szám...nem az alapján kell megítélni,hanem összeségében és meg kell látni dolgokat.Fantasztikus hangja van!!!!
Hát akkor ki lenne rá méltó szerinted?Nincs semmi különleges benne???Valóban csak azért mert olyan ember akiből kevés van ezen a világon,akiből nem haltak ki az érzések és aki valóban azért jutott el idáig mert tehetséges.
Hát ez is igaz, de ez meg nekem túl sok volt ide.
Nem az a baj amit énekelt,hanem az hogy ezzel a sajnálaton keresztül szavazatokat kapott.
amúgy nekem szabi a nyerő:)) Egyszerű őszinte gyerek.
Tabáni így is sikere,ott a saját zenekara.
André detto ismert volt eddig is. Tabáninak is és Andrénak is saját weboldala ,háttere van.
Várható volt,hogy a nagyobb csapatok kiesnek...
Szerintem Robit az segítette tovább,hogy elénekelte az önsajnálos szövegét,és a végén azt mondta az anyjának akar bizonyítani...
Ez nem pszichés szeretetotthon,hanem egy verseny....
És miért kéne sajnálni ha ő sem szereti hogy sajnálják??
Én sem akarom a Tabánit az élen látni!még 1 saját számmal sem tudott előállni!ááá
Én MC DC kedvenc vagyok!legalább az tehetség!
és André előtt is le a kalappal!
Nos, mivel leszűkült a kör, nekem a következő a ranglistám:
1. Tabáni
2. Szabolcs
3. Robi
4. André
Tabáninak nagyon kellemes hangszíne van és tisztán énekel.
Zámbó Jimmyt sosem kedveltem, a csupa geil dalaitól kiver avíz. Szerintem ostoba dolog bárkivel is egy ilyen versenyben elénekeltetni. Annyi jó dal van.
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?