Csillag születik (beszélgetés)
Egyetértek...Bár az elején igazából nehéz lehetett nem kemény lenni... :)))
Jó lenne, ha Tabáni nem tűnne el, hanem tényleg valaki felkarolná és befuttatná:)
Aha. A Feketén a hófehért énekelte egy másik sráccal, bár ez szerintem valami selejtező lehetett...Mindegy, azon a tényen, hogy Mester Tamás egy érzéketlen, botfülű barom, nem változtat...Nálam a videón kiverte a biztosítékot. Így beletaposni valakinek a lelkébe. Be kellene iratni valami empátiafejlesztő tanfolyamra... :PPPP
[link]
Ugyanezt gondolom, írtam is, hogy nem mindig a legtehetségesebb nyeri meg, a mesemondó hiába nyerte meg, nem is ért el semmit..ami persze várható volt.. A For for dance meg az egyik legszuperebb csapat szerintem, akiket felfedeztek.
Egyébként lehet, hogy pont neked van igazad.
Hát...ezt nem tudom, de igazából remélem, hogy nem Tabáni. Már ha ő is olyan szerencsétlenül jár, mint az előtte lévők. Egyébként én inkább azt szeretném mindegyiknek, hogy inkább fussanak be úgy, hogy nem nyernek, mintsem hogy nyerjenek és 1-2 év múlva elbukjanak. ;)))
Nem szándékszom bántani azt a kisfiút, de ő nem volt tehetséges, szerintem. Ilyen szinten mesélni a 4,5 éves lányom is tud, s már eleve rossz volt őt összehasonlítani pl. azzal a néptánccsoporttal, aki már most világlátott lett a For for dance (azt hiszem, ez a nevük) és hírnevet szerzett magának, mert ők téleg szuperek voltak és most is azok.
André, István, Bad Boyz, Szabolcs vagy Robi :)
Jaj, az a gitáros fickó nem volt egy semmi! Csak az a baj, hogy ő komolyan elhiszi szegénykém, hogy jól gitározik.... szóval lényegileg szánalomra méltó, én sajnálom is, mert mindenki kiröhögi, de nem tehet róla, mert tuti biztos, nincs ki mind a négy kereke.
Bírom, amikor rájuk irányítják a kamerát. A "vén" kecskének csorgott a nyála, mikor a Timesz girls lépett fel és Fáynak is majd kiguvadtak először a szemei :))))
Szerintem a zsűri most kezd "értelemesen", emberin hozzászólni és ÉREZNI. Furi volt, hogy ez a flegma Fáy megkönnyezte Tabánit, de pont emiatt érzem úgy, hogy benne is van emberi :)
Oroszlán Szonját én nagyon kedvelem, mint színésznőt és szeretem, hogy jóindulatúan fogalmaz.
Szirtes is jóindulatú lényegileg. Inkább az elején voltak kemények.
Hernádi Judit meg nagy kedvencem volt mindig is :)
Szerepelt a Megasztárban?
Hát, azt kell mondani, hogy sajnos nem.
André nagyon jó és nagyon különleges a hangja. Őt is szeretem hallgatni. Bár a Cs.Sz.-ben volt már rá példa, hogy nem a legtehetségesebb nyert (szerintem).. pl. "mesemondó" Árpi.
Én nagyon szeretném, ha Tabáni nyerné meg, ő igazán megérdemelné.:)
De szerintem a Bad Boyz vagy, ha minden a nézőkön múlik, még az is elképzelhető, hogy a Szatmár kamara nyeri meg(mondjuk annak nem örülnék..)
Szerintem Tabáni István. Ő és André között fog eldőlni, de ő nyer a végén.
Szerintetek ki nyeri meg a Csillag születiket?
Nálunk itthon is ez a téma.
Várom a tippeket:)
De édes vagy! :-)))
KÖSZÖNÖM!
Tudtam, hogy örülni fogsz.:))
Ó igen! Igen igen!!!! :-)))
Ma hallottam reggel a tv-ben, hogy Varga Viktornak hamarosan megjelenik az első lemeze. Nem számít, hogy kiesett, szerintem be fog futni:)
Na igen, én is úgy láttam. Akkor ezekszerint tényleg. :-)
Szerintem,meghatódott a Fáy.Igazi könnycseppek voltak a szemében!
Ám azt nem tudtam, hogy van neki egy együttese.
A mostani Cs.Sz.-ben ez a divat?...
[link]
a második videóban olyan aranyos a Tabáni István :)
Én sem tudtam elhinni :O
Nos eléggé könnyezett.
[link]
Most akkor tényleg sírt a Fáy is? Mert úgy láttam nagyon csillogott a szeme, de nem akartam elhinni...
További ajánlott fórumok: