Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Cseresznyés jégdesszert recept

Cseresznyés jégdesszert recept

A Cseresznyés jégdesszert hozzávalói:
35 dkg cseresznye
5 dl aludttej vagy joghurt
6 ek zabpehely
4 gombóc vanilia fagylalt


A Cseresznyés jégdesszert elkészítési módja:
A cseresznyét mossuk meg és magozzuk ki. Turmixgépben pépesítsük, majd apránként adjuk hozzá az aludttejet, a zabpelyhet és a fagylaltot. Töltsük poharakba és tegyük hûtõszekrénybe 1 órára. Ízlés szerint cukrozott tejszínhabbal is díszíthetjük. a cseresznyét pépesítés elõtt áztassuk cseresznyepálinkába


Kategória: Fagylaltok receptjei


A cseresznyés jégdesszert elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook