Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Csalamádé 2. recept

Csalamádé 2. recept

A Csalamádé 2. hozzávalói:
2 klg k'poszta
1 klg uborka
1 klg zöld paradicsom
1klg piros paprika
2 drb csipös+egy kanál so+3o-4odkg cukor
1 fél liter ecet
1 csomag befözöpor


A Csalamádé 2. elkészítési módja:
A káposztát,uborkát,paradicsomot,piros paprikát ha nincsen nagyon jo a gogos is+a két drb.csipöst össze vágjuk,rátesszük a kanál sot ,cukrot és az ecetet+1 csomag befözö por vagy szalicil,,,az egésszet jol ossze kavarjuk többször s 1o-12 ora után üvegekbe rakjuk,nagyon finom savanyuság..

Ha valaki szereti hagymásan probálja ki igy is finom..Én még szoktam hozza tenni egy kanál mustár magot is...azért mert a zöldség roppanosabb marad..JO étvágyat hozzá..


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A csalamádé 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook