Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Hahóka hozzám bejöhetnél
én útba esek neked:-))
Azzal, ha azon búslakodnék, hogy miért nem vagyok szőke, kék szemű, kockás hasú fickó magamon semmit nem segítenék. Csak begubóznék.
Nekem ez jutott és kész.
Ott van mennyi színész akik sosem játszhatnak Romeót a küllemük miatt, és mégis milyen magaslatokig eljuthattak.
Illetve már eljutottam egy bizonyos korba, ahol nem azt számolom vajon hány nőnek tetszem. :-))
Ha valaki szereti magát és elfogadja olyannak amilyen akkor más is szeretni fogja.
Én hiába szeretnék két méteres szőke herceg lenni sosem lesz belőlem.
Hát így fogadtam el magam amilyen vagyok, és megpróbálok az életkedvemmel, kisugárzásommal operálni.
Hát azt bírnám értékelni! :)
Ha jössz én szívesen várlak! :))
Az embernek legyen némi önkritikája.:-)) Persze ez nem azt jelenti, hogy én emiatt búnak eresztem a fejem.
Ahány ember annyi féle. De mindegyiket lehet valami miatt szeretni.
Akkor türelemmel várjuk! :)
Igen tudom hogy sok dolgod van! ;)
Valamelyik nap éppen ezt mondtam, és talán ma is megerősítettem, hogy én nem a kinézet alapján jövök beszélgetni. És nem is hódítani szeretnék.
Persze néha nagyon nagy a szám, de ez csak a viccelődés miatt. Sajnos sokan félre értenek és azt hiszik, komolyan beszélek.
Másik pedig, hogy én sem az a kategória vagyok akinek a puszta látványa megnedvesítené a nők bugyiját. :-)))
Köszi minden oké! :)
És ti?? Készen van a fotó a tavirózsáról? :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk