Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Ne már,de ezt nem szabad,ki is száradhatsz. Most komolyan nem vicc!
A víz nem hizlal te is tudod. Min. 2 litert meg kell innod.
Nem azt is minimalizáltam mint mindent.Ha tudnád mennit iszok csodálkoznál.
Igen. Napi kettőt ajánl, de egy is bőven elég. Azt írja, hogy kaja előtt fél órával ajánlott bevenni, de én nem így szedtem, hanem minden nap délután 3 körül vettem be azt az egyet. Brutál jó! Semmi étvágyam nem volt esténként, sőt, abszolút jóllakottnak éreztem magam és a férjemnek is nagyon bejött. Neki semmilyen mellékhatása nem volt, engem nagyon élénkített (olyannyira, hogy éjszakánként 3-4 óránál többet nem aludtam) és szájszárazságot okozott, anyósnak meg egyáltalán nem jött be, mert az amúgy is magas vérnyomását megemelte. Nem is ajánlják szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek.
Csak tönkre ne menjen közben az egészséged!
Inni azért iszod a folyadékot?
Hogy működik? Csak be kell venni a bogyót és kész? Semmi egyéb nem szükséges?
Hát most is fáj a gyomrom de azt mondtam ha bele döglök akkor is megmutatom a páromnak hogy vissza megyek 60 kilora.
Ne viccelj már! :O
Húú ez nagyon drasztikus.
Norbi azt mondja tudod UP-os :D hogy az jó ha mindig dolgozik a gyomrunk én vele fogytam 12kg-ot,éhezés nélkül! :)
És este is ettem virslit,meg zöld almát! :)
Szia!:))
Igen, betiltották, ennek ellenére asszem még mindig be lehet szerezni. Nekem "ő" volt az első bogyós fogyókúrás próbálkozásom és bitang hatékony volt. Viszont vannak mellékhatásai.:((
Hát a fejem is sokat fáj lehet a brutális fogyotól ki tudja.
Így válhat valaki cukorbeteggé...:( Inkább rendszeresen, keveset és megfelelő alapanyagból.
Ha nem túl drága lehet hogy kiprobálom.
Szia Ami! :))
Arról valamit olvastam egyszer a neten, hogy betiltották, mert valami védett növény van az összetevői között. Ez már nem él?
Visszafogtam brutálisan a kaját és nem eszem 12 után már semmit másnap reggelig.Bár szokott fájni a gyomrom föleg este.
Naa de milyen fogyókúrát választottál?
A 20 kg hogy ment le rólad?
De de így van,ezt is jól írtad csajos! :)
Hoodiával nagyon sokan fogytak már itt. Köztük én is pár kg-ot.
Pedig elkeseredésembe már mindent megteszek.
A fogyás lényege az arányosság, nem? Inkább lassabban, mert úgy tudod átalakítani a megszokott étrendedet, és rendszeresíteni a mozgást. Ami hirtelen megy le, az egy sokk a szervezetnek, amit valahol igyekszik visszaszerezni. Bár én ennek a témának nem vagyok nagy szaktudója.
Persze,csak nehéz oda figyelni! ;)
3 gyermek után azt várják tőled, hogy nádszálkarcsú legyél??
Ha nem vagyok indiszkrét, hány kg vagy, és mennyire szeretnél lefogyni? (Priviben is írhatod, ha nem érzed publikusnak.)
Kértem az orvosom is irjon fel valamit hogy gyorsabban fogyak de elutasitotta.
De azt nem szabad siettetni sztem, mert többet árt, mint amennyit használ. Na meg azért kell valamennyi energia is az élethez.
Odafigyelek amennyire tudok 3 gyerek mellett.
Pedig isten az atyám hogy sietek a fogyoval amenyire tudok.Alig eszem multkor is rosszul lettem.
Aha, értem. De ha az étrendre odafigyel, akkor tartható, nem?
Ja, így mondjuk könnyű osztani az észt. Hú, az ilyen típusokat én hogy megleckéztetném! Nyilván emiatt nem is ezzel a típussal akadok össze. :)
Naa most irigyellek! :)
Mert ha vissza tér a régi szokásaihoz,étrendjéhez egy-kettőre vissza hízza! :S
Pedig könnyű vissza térni,meg bűnbe esni!
Ezt mondtam én is a válasz akkor is már le kellett volnba fogynod.
Mondjad már neki,ha szeret igazán nem bánt,nem sérteget!
Amúgy is a gyerekek miatt lett ez,amiben neki is nagy szerepe van.
Inkább segítsen lelkileg,vagy fogj be!!!!
További ajánlott fórumok: