Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Naa de így éjszaka nem vonszolod magad??
Én sem szeretek délután aludni,még egy fél órára sem! Meg ébredés után amúgy is morcos vagyok,min.20-percig ne szóljon hozzám senki! :)
Napközben sosem szoktam aludni. Esetleg éjszakás után, ha nagyon pörgős volt.
Én fáradtabban kelek, ha néhány órára ledőlök.
Dehogy,érik ők a viccet! :)
De ha nem alszol napközben,hogyan fogsz bírni éjszaka dolgozni?
Erre én azt mondom aki félreérti az megérdemli.
Ha komolyak lennének a szándékaim, biztos nem egy közös főrumban írnék ilyent, hanem megtalálnám annak a módját.
De ha esetleg rád nézve egy kicsit kellemetlen volt, természetesen elnézést kérek.
Jajj te,ezt megint félreérthető! :DD
Tavaly a nőgyógyász úgy mondta nekem vizsgálat előtt: Na kapirgálunk egyet a kiskertben! :D
Nem hiába doktor! :)
Lassan már prof. lesz belőle! :))
Az jó! :)
Már illő volna elmenni egy rákszűrésre nekem is,de ha itt vagy minek! :)
Szia!
Most éppen nőgyógyász doktor lettem :-))))
Sziasztok ! :)
Szülési tanácsadás folyik? :)
Bár én nem értek a szüléshez, de úgy tudom, hogy a császár az fájdalom mentesebb.
Persze lehet hülyeséget beszélek.
Délbe én is útra kelek. Csak most még száradok egy kicsit. Nemrég jöttem ha a a napi futásomból.
Én azon is csodálkozom, hogy valaki egyáltalán kibírja a gyantázást legyen szó bármelyik testrészről is. :-))
Szerencsére nekem csak ritkán kell ráhúzni. Ez a beosztás most viszonylag kiszámítható.
Nyáron gondolom több nő szeretne megszépülni, jobban vigyáznak a külalakjukra mint télen, mikor szinte minden testrészüket ruha feni.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk