Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
'külföldi munkavállalás a családdal'
Ezt a topikot én nyitottam, ha van egy kis időtök nézzétek meg, és szívesen veszek minden tanácsot. :)
Köszi Lányok! :)
Örülök hogy jobban van a gyerkőc.:)
Ádiék kedden mennek erdei ovis táborba 2 napra.Nagyon várja már.
Sziasztok!
Nekem eltelt, fáj a fejem már két napja, ráfogom a frontra. :)
A kicsi jobban van, hétfőn már megy oviba, hétvégére meg a görény ex-hez. :S
Sziasztok!
Hogy telt a napotok?
ma kicsit jobban... remélem jó is marad!
Szép napot lányok, megyek suliba....
Neked is jó éjt! :)
És mindenkinek! :)
Sziasztok!
Jó éjt mindenkinek!
Holnap jelentkezem csajok!
:-)
Sziasztok! Keveset aludtam, az is rémálom volt. Vertem a nőt, a férjemet, az asztalba vertem a fejüket. Nem igaz, hogy még az álmomban is ott vannak. Anyóspajtás is lebukott, egy közös ismerősnek elmondta, hogy mi van, elszólta magát, hogy ő ezt nem így akarta....Ő adta meg a döntő lépést...
Na, nem nyafogok. Fűvet ültettem, szépek a virágaim.
Hát gyönyörű. :S
Nálunk az oviban, meg ha nem eszik, nem eszik, és nem is segítenek neki, ha valamiben le van maradva... pedig a mi kicsink le van egy kicsit maradva... és nem kéne órákat foglalkozni vele, de szarnak mindenre (bocsánat).
Sajnos nem tudsz ezellen tenni, elítélnek, pedig nem tudnak semmit a hétköznapjaitokról.
Ugyanez nálunk is, kb. egy hónapja elvittük a kicsit nevelési tanácsadóhoz (majd egyszer elmesélem miért), és a nő elítélt minket egy két mondat alapján, a többi nem is érdekelte... undorító!
Nem is mentünk többet.
Ennek szívből örülök. :)
Amúgy sziasztok, elbeszélgettük barátokkal az időt. :)
igen ezért.
az ovónő nem figyel a gyerekekre múltkor is egy padon pletykáltak a gyerekek meg tépték egymást:(
Tök jó hogy egy olyan ítélkezik felettem aki sosem volt nálunk,gyereke pedig nincs!
Ebbe a k...a oviba az a trendi hogy legyártanak minimum 3 gyereket,az anyucik nem dolgoznak apuci a kocsmába piál miközben segélyen van.Kilógunk a sorból mert mi nem így élünk.Ezek játszák a picsájukat,de köszönni nem tudnak!
Bocsi lányok kijött...
Annyira elegem van.Az ovodába verekedett Ákos.(a másik gyerek idősebb és csúfolta)Mondták hogy el kell vinni a nevelési tanácsadóba.Ez tőlünk kb 1 órára van.Mondtam hogy az állapotom miatt nem tudom hetente többször elvinni,és nincs aki segítene.A pszihologus picsa (kb 25 éves) erre a fejemhez vágta hogy nem foglalkozunk a gyerekkel!
Ami nem igaz!Nincs olyan nap hogy ne kérdeznénk meg mi volt az oviba,játszunk vele,hétvégeken mindig elvisszük valahova.Most azért vagyok szar szülő mert veszélyeztetett terhesként nem tudok vele a nevelésibe mászkálni?
Belegondoltam ha meglesz a pici majd örülök ha élek..megint császár lesz,de ezt sem veszik figyelembe.Vagy én vagyok hülye,vagy az ő hozzá állásukkal van a gond.
Végre minden papírt beszereztünk az esküvőhöz,hétfőn megyünk idő pontot kérni:)
A hócipőm tele volt már annyira értetlen ügyintéző volt.Nem tudta felfogni hogy én elváltam,párom pedig még nem volt nős.
Szia.
de korán keltél!
nem tudsz aludni?
Sziasztok!Jó reggelt!
Délután dumálhatunk.4 körül jövök!
Addig is szép napot mindenkinek!:)
Hááátt..
még érettségie sincs. A szomszédok szerint tipikus falusi lány, aki azt sem tudja melyik a kapa eleje...3-at nem tudott szólni. a férjem idáig egy okos, inteligens ember...volt..
jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk