Csak az én fórumom! Belépni tilos! (beszélgetés)
Hát mindenki ideköltözött?
Jöhetek én is?
:)
Szia-szia!
Elmenőben itthonról, ahogy visszanéztem, láttam, hogy micsoda fény és ragyogás, világosság van a kis szobában! Azt hittem égve hagytam a villanyt!
Örülök, hogy betértél ide. Gyere máskor is, érezd magad otthon itthon, még akkor is ha én éppen máshol sétálok/gyalogolok/pletykálok stb.! :))
Szervusztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Apró fehér kis felhőcskék (!!) sorakoznak az égen, a közepükben egy-egy szürke foltocska!!! :)))
QQcs! Mindenkinek, jó reggelt!
Teljesen kivagyok! Ki vagyok? :))
Vissza értem!
Még a séta elején egészen kellemes idő volt reggel 7-kor, persze hogy közben ide-oda betértem, ismerősökkel találkoztam, eltelt az idő. És a nap is egyre jobban belejött a sütésbe... és most még ki kell mennem a konyhába főzni valamit...
Sziasztok, végre kialudtam magam :)
Napok óta 3 óra körül aludtam el, már nagyon rámfért.
Tegnap ráadásul kigyulladt egy konnektor a lányok szobájában. Még szerencse, hogy itthon voltunk.
Szevasztok!
Most még aránylag elfogadható az időjárás, hamarosan elindulok. Egyrészt teszek egy kört, tegnap ki sem dugtam az orromat, de boltba le kell mennem, hát akkor legyen "kettőt egy csapásra"!!!
Szevasztok!
Felébredtem, most még elviselhető egy kicsit a levegő. A nap most bújt elő a szembe-ház mögül.
Úgy melegít, mintha fizetnének neki érte!
Visszaértem!
Megtettem a napi körömet. Meglehet, hogy a következő napokban ki sem dugom az orromat, már ma is eléggé meleg van...
Szervusztok!
Jó reggelt, szép napot azoknak, kik erre járnak!
Sajnálom!
Valóban, amikor az emberek dolgoznak, és az időjárás így vagy úgy szól közbe...
Mekkora terület? Hány tő?
Nálunk volt!
Először az este 6 óra körül kezdett el dörögni, csattogni = ki is kapcsoltam a gépem, és esett is egy "gyenge locsolásnyit".
Este 9-kor viszont úgy rákezdte itt a fejünk felett, hogy még a tv-t is kikapcs, és a zseblámpát is előkészítettem. Szerencsére nem volt rá szükség, de egész sokáig esett szépen csendesen, közel hajnalig.
Most ezért van itt olyan párás, nehéz levegő, hogy csak no...
Neked is!
Itt kisütött a nap, de lett olyan párás levegő... de azért bízom benne, lesz ez még jobb is, szebb is!
Szervusztok!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Visszaértem. Csütörtök-vasárnap van ez a szabadtéri, hagyományos, asztalra-kirakodós zöldség-piac. Van a kerítésen belül egy nagy épület, ott a tejet és tejtermékeket mérik. Persze ez még a "béke-beli" jó kis zsíros házi tej-tejföl-stb. Szóval én nem szoktam ott vásárolni!
Ezen a piacon csak élelmiszer, + a két hátsó sorban virágokat engednek árulni.
A város másik végében van szintén ezeken a napokon a régi u.n. KGST-piac, ruhaneműkkel, edényekkel és minden, ami "valakinek valamire még jó lesz!" használt szerszámok, könyvek, stb. stb.
Ott már ezer éve nem voltam, pedig meg kellene már próbálni, odáig is elgyalogolni.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Van még valaki, aki tegnap vagy ma nem vagy csak nagyon nehezen tudott belépni a Hoxára?
- Miért nem tudok belépni a saját menümbe, csak hosszas próbálkozás után.Amikor bejelentkezem, kiirja, hogy valószinüleg elgépeltem a jelszava
- Egész nap nem tudtam belépni simán csak jelszómódosítással a Hoxa üzenetére kattintva szerintetek mi lehet elnyomtam valamit?
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?