Csajozás (beszélgetés)
jól el batytad :)))))))))))
bár lehet a konyhaasztalon is!! :)))))))) akkor adhatja hét végén egyben is mi? :DDDDDDD
Lehet, hogy nem is járnál olyan rosszul:DDDD
tudod mikor
én büdös akarok lenni
doszt
Én ma már nem szexelhetek, mert végeztem házimunkát. Na de majd holnap....:DDDDDDDDDDDD
mert mind a ketten beteg perverz nők vagyunk akik mindent akarnak csinálni!! :DDDDDDDDD
Páratlan napokon a pénzt a konyha asztalra kérem,pároson az éjjeli szekrényre..DDD
de a páratlan napok végén szigorú fertőtlenítés
Milyen egyformán gondolkodunk.:DDDDD
Az tuti.:) Reggel mondd is meg apának, hogy ezentúl így lesz.:DDD
legfeljebb szex után az izzadságtól! de akkor irány a zuhany!! :))))))igaz Andim?
Az lesz.Páratlan napokon házi munka,pároson szex.:DDDDDD
jááj, miket tudsz te írni!
páros napokon "szajha" leszek páratlan napokon bejárónő! Jó kis fizum lesz!! :DDDDDDDDDDD
Már mondtam neki előbb, hogy milyen fórumot találtam itt.
Lehet kapnál olyan szexet,hogy a fallal csókoloznál össze..DDD
Szia
Komolyan mondom, hitetlenkedve olvasom, amiket írsz.
Te melyik bolygóról jöttél? Mert itt, a Föld nevű bolygón több olyan ember él, aki takarít, meg főz és még szexel is. Nem is értem, hogy a kettő mért zárná ki egymást. A te szüleid nem szoktak főzni? Vagy takarítani? Ha olyan módos vagy, hogy bejárónő takarít, akkor szerinted ő nem szexel otthon???
Mi köze ennek a szexhez? A fejfenntartáshoz kell enni és szexelni is. De akkor szerinted aki éttermet üzemeltet az ne feküdjön le senkivel?
Milyen szagokra gondolsz ami takarítás után nem eltávolítható? Az áruházak illatszer osztályain lehet venni (bár biztos nem te intézed, de attól van ilyen!) tusfürdőt, meg parfümöt, sprayt, meg ilyeneket. És van általában minden házban és lakásban egy kis helység, ahol folyik a víz. Na ott szoktak a snassz háziasszonyok - mint én is - FÜRÖDNI. Ami azt jelenti, hogy ezekkel az illatos izékkel bekenik magukat és aztán lemossák vízzel. A múltkor épp kijöttem fürdésből, a férjem pedig megjegyezte, hogy milyen illatos vagyok. Kb 4 méterre állt tőlem. És utálná, ha rendelt ételt kellene ennie, azt szereti, amit én főzök. És imádja nézni, amikor vasalok. ÉN. És este szoktunk szexelni és egyikünk se büdös.
Remélem érthető voltam.
jóhogy nem fordítva ,szex a koszban:)
Írjátok be a naptárba, hogy el ne felejtsétek melyik nap, mit szabad csinálni.:)
Ne is és magyarázd el neki,hogy miért.
na kíváncsi lennék ha holnap nem csinálnék semmit, aztán apa megkérdezné miért nincs ebéd meg rend meg elmosogatva, majd mondom neki:ja hát szexelni akarok estére, oszt' akkor meg nem lehet!! :))))))))))))))
Én is szeretem ha ízlik a főztöm.Perverz vagyok.:DDDDDDDD
Normális helyeken ez így is van rendjén.:)
Biztosan úgy van:
Ma takarítunk
Holnap szex