Cél (beszélgetés)
En lettem a barki? :-)
En nem akartam, hogy megvaltoztasd a velemenyed, en csak elmondtam, hogy en hogy latom.
Nekem ez mukodik es en ebben hiszek.
Attol meg teljes mertekben el tudom fogadni, hogy te maskeppen gondolkodsz. Neked az mukodik es abban hiszel.
No igen.
16 évesen még hittem, hogy ez világméretekben elérhető.
(Mint minden tini.)
Mára már örülök, hogy saját kis környezetemben ezt sikerült megvalósítanom. S mondjon bárki is bármit ennek fenntartása számomra akkor is egy CÉL.
Szép célok. :)
Sajnos az élet igazolta, hogy ez még soha és sehol nem működött így. Legalábbis hosszútávon nem.
Hulljon a férgesse: -)))
Na és az evolúció? :))JóP barátod Kitér a hitéből: -)
No akkor sorba!!!!!!!!!
Tőbb vagyok 50kg nál(95)
Aztán enyi potya pénz ki dobás után még egyszer adjak ki 15000ft, ez má nem megy.
Meltartót muszály hordanom, hogy formában legyek.
Nem is melltartó...márminthogy nem tart. Igaz nem csíp, nem vág, nem szúr... de ha nem hord semmit, az sem :-)
S nem is kerül semmibe.:-)
Nem is tudom, lehet, hogy én nem tudok számolni: Ha nem vagy benne az "elit" 10 %-ban, de a maradék 90%-ban sem, akkor hol vagy?
Vagy most mi mennyi? :-)
Kicsinyes, apró, önző emberi célok!!!
Csak hogy csöppet kényelmesebben élj! :-D
Mi lenne ha nem hordanál melltartót? :-D
:DDD
Várj csak, valaki nem tud számolni!
:-)
A CÉL!!!!!!!!
A célom, hogy sikerülne olyan meltartott venem ami nem csip nem szúr nem vág.
Az elmult napokban ez volt a célom de nem értem el.
De vettem ám nem is egyet hármat, egyik csip a másik szúr a harmadik vág. 11000Ft Na bumm.
Ezekután a cél mi lehetne???,
Sajnos az olimpián is csupán azokban a számokban mérhető, ahol kizárhatóak az "emberi tényezők"
Pl. Egy futóverseny esetében az az első, aki legelőször célbaér.
Ahol viszont pontozóbírók, vagy játékvezető(k) is vannak, ott már megy a részrehajlás.
A MARADÉK 5-10%-ban?
Az ő istája szerint még a 90%-ban se lehetnék benne. :))
Szerinted a buta, erkölcstelen, primitív, gonosz, rosszindulatú emberek nélkül maradék 5-10% unatkozna?
A természet szépsége vagy egy könyv esetleg egy kellemes társ nekem kellően leköti az unalomra fordítható időm.
Nemrég pont azon filóztam, mily kevés az éveim lehetősége. a világ csodáinak élőbeni megszemlélésére.
Persze, hogy lehet attol mert nem kezzelfoghato.
Pl. lehet cel pl. a Relativitas elmelet megcafolasa.
Ha mar celokrol beszelunk akkor nekem azert tetszenek az objektivek, mert azok merhetoek.
Mert hat gondolhatom, sot hangoztathatom is azt, hogy mindenki szeret, de ha ez csak a sajat erzeseimen alapul az nekem keves. Kozvelemenykutatast tartani e targyban pedig kicsit nevetseges lenne.
Ehhez kepest pl. az olimpian vagy en voltam a legjobb, vagy nem, de ez egyertelmu, merheto.
A nem megfoghato es altalanos dolgokat en inkabb kuldetesnek neveznem. Azt erzem a kuldtesemnek, hogy a korulottem levok szeretetben, harmoniaban eljenek.
En nekem egy kicsit meg magasztosabb is, mint egy cel.