Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Na én jötem,ti meg eltüntetek?:(
Sziasztok!Most értünk nem rég haza,voltunk vásárolni.Szép estét mindenkinek!
Akkor örülök,hogy nincs nagyobb baj :) Rajtunk is keresztül ment két hete,de múlthét végére lettünk teljessen jól :) Most meg már rosszalkodunk és élvezzük a szabadlevegőt :D
:)
köszönöm egész jól szerencsére a reggeli probléma egyedi eset volt :)
Nem mertem rájuk köszönni,mondom,ha meg nem ők akkor kiröhögnek:D Most feküdtek le a manók kíváncsi leszek mikor alszanak el :) Hogy vagytok Ancsy?
Akkor azok ők voltak :) TUTTI biztos :)
kettőt hármat csörgött kb :)
Dede arról beszélek :) Mi is a Gubodyban voltunk játszani onnan meg sétáltunk még 1-et :) Az egyik lányka bicajjal a másik pedig roller volt :)
Na megyek rámolni mert lassan turit nyithatok annyi ruha van itt szanaszét:)
Este 8 után leszek remélem lesz itt valaki.
Hú most nézem a telefont hogy tényleg hívtál.csak megcsörgettél vagy sokáig kicsengett?Mert nem hallottam pedig kint voltam a konyhába vasaltam és elég hangos ahhoz hogy meghalljam.Na most már mindegy.
igen Milus aludt a babakocsiban :)
nem uton voltunk de csörgettelek is kettőkor mert Betti mégis ment moziba és csak azt akartam hogy menjek e és akkor visszasétálunk érte :)
Szia!
Lehet,hogy összekeversz valakivel,mert nem jártunk arra csak a Gubody parkban voltunk és onnan a Deák téri ovi felé mentünk hacsak nem arról az oviról beszélsz.
Szia Denny , azt hiszem tegnap elsétáltunk egymás mellett délután a Köztársaság úti ovoda előtt.
Fogadjunk hogy megint elaludtatok:)
Ancsy akkor majd jöttök,mert én most nem tudok gép előtt lenni,majd csak kb 1 óra múlva.
ok :)
máris jövök dumcsizni csak egy fórumon valaki okoskodik a három gyerekesek ellen és egy csöppet felment a pumpa és kiosztom :D :D D:
Na ezt jól megírtam hirtelen gondolatomban.Szóval majd írok,de 2 körül eljöhettek ha gondolod.
Én benne vagyok a sétába,de ez Áronon is múlik,hogy mikor eszik,most kéne neki,de nem nyafog csak nézelődik én meg megyek Evelinért az oviba mindjárt.
Hát veletek mindig történik valami?
Rendben de akkor a többi időpontot egyeztetnünk kellene,mert akkor én is úgy tervezek.
Majd írok még mindjárt csak sürgősen reggeliznem kell,mert marha éhes vagyok!!!!!!!:)
nagyon édes lehetett a kis drága :)
Sziasztok
Apa most mondja le a mai fogászat időpontom :S Kinnt hétágra süt a nap sétálni is mennénk de nekem megy a hasam :( Remélem csak egyedi eset és nem ez a hülye vírus :(
Hát igen erre mondják hogy szegény embert az ág is huzza :S :S :S
Ugyhogy Denny köszönöm a lehetőséget de ma sem tudok élni vele :( viszont ha délutánra nem lesz ismétlés akkor fél2kor viszi el Bettit az apja és utána találkozhatnánk vagy egy séta erejéig vagy átsétálnánk ahogy nektek jobb :)
Sziasztok!Szép napot kivánok mindenkinek!Indulunk a boltba,a délelőti sétánk meg is lesz!:)Tegnap kivitem Fecit a játszotére,és hintáztunk,olyan cuki volt nagyon élvezte!
Sziasztok!
Ma is csak 22óra után aludt el a kis Manó!Pedig napközben alig 1.5órát aludt!
Denny jó volt dumcsizni Veled, de bocsi, hogy olyan hamar leléptünk de Atinak már nagyon fájt a lába meg Szandrának is ideje volt enni valamit!
Na én megyek aludni.
Ancsy akkor holnap majd jöttök!
Jó éjszakát!
Ancsy azt a pizzát Laci sütötte?
További ajánlott fórumok: