Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Szandra szája meg folyamatosan jár, saját kommentátorunk van ugyanis bár mit csinálunk a kisasszony elmondja, hogy mit és mivel tesszük :))
Köszi:)
Már ideje volt hogy elinduljon a drágám csak beszélni nem akar még,de hát ne legyek már türelmetlen:)
Én benne vagyok,de te hol vagy??????????
VÉÉÉGREMÁR!! :D Háhá akkor este msn party :D
Sziasztok!
Gratulálok:)))))
Sziasztok!
Kicsit eltüntem mert bedöglött a laptopom.Most végre van másik gépem úgyhogy úra itt vagyok.Ja és van bejelenteni valóm is:)Áron január 23-án végre elindult:)))Most meg már bejárja az egész lakást:)))
Aranyos lehet :)) Néztem a fényképet, láthatóan változik a kis vasgyúró már nem az a butha típus:))))
Áron tegnap óta ossza a puszikat 1000-rel:)))Bekapja a fél arcunkat jól megnyálazza és néha rág is rajta egyet-kettőt aztán meg vigyorog:)))
Azt hiszem nekem erre még várnom kell pár hónapot mert Áron az eddigi egyszeri ébredés helyett már 1 hónapja 2-szer ébred úgyhogy nem nagyon látok nála hajlandóságot hogy átaludja az éjszakát.
Sziasztok!
Az éjszakát teljes egészében átaludtuk :) nagyon nagyon rég nem történt már Velem ilyen!!
Puszi Mindenkinek!
Itt este megint ment a rosszalkodás,de már tudom mi a gond.Nem voltunk már napok óta sétálni csak Áronnal és így nem volt ami lefárassza őket,de majd holnap sétálunk 1 nagyot hátha estére nem lesz kedvük rosszalkodni.
Ma szinte teljes nyugalom vett Minket körül:) a tegnapi után ránk is fért!
Móni boldog szülinapot kívánok!:)
Jaj nálunk tegnap a lányok voltak megbolondulva egész este 5-től 9-ig be sem állt a szájuk és rohangáltak vihorásztak rosszalkodtak.Még Áront sem hagyták vacsizni és persze a Híradó közben voltak a leghangosabbak,de olyan szinten hogy a tv-t szinte teljes hangerőre vettük és úgy sem hallottuk.
Sziasztok!
Nem tudom mi volt ma de délután 14óráig a pici lányunk alig 10perces megszakításokkal hisztizett és sírt!Szerencsére elaludt és nyugisan ébredt!
Remélem mindenki jól van!
Sziasztok!
Szerencsére idén még mi sem voltunk betegek elég volt novemberben és decemberben az orvost járni.Bár tegnap voltam Áronnal a dokinál de csak státuszon.Először ült biciklin,de nem hatotta meg túlságosan.Azt hittem hogy majd végig vigyorogja az utat,de nem ő a legtermészetesebb dolognak tartotta hogy biciklin ül:)
Sziasztok!
Denny mi jól vagyunk csak sajna nagyon lemerülök estére és emiatt nem igazán van már kedvem írogatni!
A betegeskedőknek jobbulást!
Helló lányok nagyon el van veszve mindenki.Életjelet kérnék,kivel mi van?
Nálunk hiszti,hiszti hátán Áron részéről.Amúgy most jól vagyunk csak apa betegeskedik tegnap óta lázas.
Megkésve kívánunk mindenkinek boldog újévet :D
Sziasztok! Nem panaszkodom, apróbb bökkenőkkel ,de szépen lassan szokjuk a helyzetet:)) Meg az ovonénik is :)) És hát lehet Hétfőn még nekik is szokatlan volt a szünet után melózni de tegnap és ma is kedvesek aranyosak voltak:)Ma már mikor jöttek ki ebéd után a fiúknak nyomta először a kezébe az uzsit :D Szóval lekopogom, egészen jól indul :))
Linda hogy álltok az ovival?
Hétfőn és kedden a Zeneiskolában van Mazsola muzsika.Igaz mi már nagyon régen voltunk Áronnal mert mindig akkor alszik el amikor a foglalkozások vannak.Csütörtökön meg a nagyobbaknak van zeneovi.
Sziasztok!
Timi priviben küldtem a helyet a játszóházról!
Hogy vagytok?
Sziasztok Ceglédiek:) Segítséget szeretnék kérni...Tudtok a városba jó gyerekcsoportokat vagy foglalkozásokat? Mert kezdek összeroppani, hogy nem bírom kezelni a lányomat:( Szeptemberben kezdené az ovit és nem akarom, hogy 1-2 hét után eltanácsolják....
Mindenkinek nagyon boldog új esztendöt kivánok!!!
Sziasztok!
Nekünk jól telt a szilveszter :) Szandra Anyuéknál volt, Mi meg Albertirsán házibuliztunk!
Mindenkinek B.U.É.K.
Sziasztok!
Kinek hogy telt a szilveszter?
MI itthon voltunk és Áron szórakoztatott minket fél 11-ig aztán fél 1-kor én is kidőltem.
Na szilveszteri hangulatom nekem sincs tiszta takony vagyok meg a fejem is fáj úgyhogy lassan elteszem magam jövőre:)))
Azért mindenkinek BÚÉK!!!
A kábelt megnéztük ,az sajnos nincs:S Na igen másik laptopot még tudnék vinni ,ha jó lenne :) Fáj a fejem semmi szilveszteri hangulatom nincs....
További ajánlott fórumok: