Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Sziasztok!Végre hazaértünk!Lányok is kidöltek ebben a melegben.Itt fetrengenek az ágyon és nagyon fáradtak.
Képzeljétek Hannának megvolt az 1. bilibe kakilása!Persze a húgoméknál jött rá és nem kért pelust hanem bilire ült.Nagyon megdícsértem,remélem lesz folytatása is:)
Veletek mi van?
szia
hála istenek akkor nyugodtan telt az éjszakátok :)
Szép jó napot mindenkinek!
Miután Manóka elaludt 7-kor kelt enni és már újból alszik!
sziasztok mindenkinek jó reggelt :D
Rendben akkor holnap :)
Ne viccelj dehogy haragszom!
Átadtam Bettinek az üzenetet!
És ő azt üzeni hogy: "Jó már nagyon várom"
Ja és szegény még maradni de nem meri mondani az apjának :(
Sziasztok!Jó reggelt!
Ancsy ma mégis megyünk a húgomékhoz,úgyhogy a holnapi nap lesz aktuális.Ne haragudj.Rendben?Bettinek üzeni Evelin,hogy 2 hét múlva találkozunk:)
Akkor ha megébred be masszírozom Neki, mert biztos vagyok benne hogy meg fog ébredni!:(
Jó éjszakát! Most már én is elmegyek aludni.Már nem horkol apa úgyhogy gyorsan mellébújok:)
Igen nekünk is az volt.Azzal már most megmaszírozhatod a kis ínyét esténként.A fogkrém meg majd ráér ha már lesz fogacskája.
Persze tudom:) a hugom fiának 5hónaposan már 4foga volt!
Jó éjszakát!
Nekem még van egy kis dolgom mielőtt ágyba kerülök!
Jaj nem ijeszgetni akartalak!Van akinek 5-6 hónaposan már 2-3 fogacskája is van ez gyerek függő.Nálunk sokára bújtak ki a fogacskák,de olyan erős volt az ínyük már 8 hónaposan hogy nyugodtan adhattam nekik pici darabos ételt is.Még tetszett is nekik hogy "rághatják".
nincs mit :)
viszont tényleg megyek mert elalszom a gépnél :(
jó éjt nektek és a gyerkőcöknek is!
A dentinox N gél volt Nektek is?Én azt vettem.
Hű-Ha!Remélem az Én kis Drágám nem fog addig kinlódni vele!
Úgy tudom, hogy az első négy fogacska szenvedteti meg Őket leginkább!
Jaj a dentinox nagyon jó!A lányok is szerették ha maszíroztam vele az ínyüket:)Csak nagyon drága:(
Köszi ezeket már beszereztem!
A lányoknál is ugyanez volt,nagyon nehezen aludtak el,de ők éjszaka fel is sírtak és elég sokára bújt ki a foguk 10-11 hónaposan.
Biztos jól éreztétek magatokat!Főleg a gyerekek ha össze szimpiztek akkor talizhattok többször is!:)
dentinoxotok van?
ha esetleg kell van egy felesleges ujjra huzható fogkefém az segíthet masszirozni neki!
Én is gondoltam a fogára mert a kakija is egyre jobban kipirosítja a popsiját és rág-rág-rág.... na meg patakokban folyik a nyála!
Ha elalszik akkor nem ébred meg csak nehezen alszik el!
Egyébként változó, mert van úgy hogy eszik éjszaka is de általában átalussza.
Szia!
Végre te is itt vagy:)Nem esetleg a foga miatt nyűgös?Nem biztos,hogy jön neki de ők már érzik ilyenkor,hogy tör felfelé a fogacska.
Igen jót dumcsiztunk:)Meg a lányok is jót játszottak:)
Ma este is 1,5óra kellett Neki az alváshoz!:(, most alszik de remélem nem csak pár percet!
szegény drága :( ebbe a melegbe éjjel nem szokott inni? vagy még kap éjjel enni?
Nem tudom, tegnap óta alig alszik és este is csak forgolódik!
nekem is horkol néha Laci de most még ez is hiányzik mostanában addig mig nem tudom melyik vonatot éri el a szerelmem :(
sziiiiaaaaaaaaaaa :)
de jó hogy itt vagy :)
nem birta a meleget vagy mi a baj pöttöm lánykádal?
igen taliztunk :)
Jó éjt Denny!
Én is megyek pihizni mert fáradt vagyok csak gondoltam beköszönök Nektek!
További ajánlott fórumok: