Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Csütörtökön már nem a Harmos van?? :) Jó napunk volt a szokásos egy-egy hisztivel tarkított :) És próbálkoztunk délután a bilivel, több de inkább kevesebb sikerrel :)
hánykor kezdődik? mikor és hol találkozunk?
igen emlékeztem azért kértem szerdára időpontot ;) És bár nem voltam elötte nőgyógyászaton de az uh-s papír elég meggyőző hogy tényleg baba van a dologban :D És hova kell menni védőnőhöz kiskönyvet intézni? és mit kell magammal vnni?
Ancsy holnap akkor jöttök zenebölcsibe?Remélem Áron is elenged majd minket.
Lányok csoda történt!Áron alszik!!!!!8 óra után aludt el,nem tudom majd mikor ébred és hogy milyen éjszakánk lesz.
Szerdán a Ruszin dr-nő van a tanácsadáson.ÓÓÓÓÓ ne is mondd:(Tudom hogy az az állatorvos van csütörtökön.
nem tudom lesz e vizsgálat de azt hallottam hogy csütörtökön a barátod lesz a nőgyógyászaton ;) :D
Szia!
Ma milyen napotok volt?
Megyek fürdeni majd jövök.
Vizsgálat is lesz vagy csak beutalót kérsz uh-ra meg labort?
Mi van lányok kifogytatok az írnivalókból?
megjöttünk
kértem terhesgondozásra is időpontot utközben szerdán megyek 9 re
:)
no meg sétálzunk egy nagyot mivel vissza kellett volna menni szölőire de milus nagyon nyügi volt igy meg se probálkoztunk vele :s
Rendben akkor majd beszélünk.
elhiszem :(
No szaladok Bettiért meg postára ha hazaértünk jelentkezem és pontosítjuk azt is hogy holnap mikor és hol találkozzunk :)
Bezzeg az én lányaim 1 percet sem hagynak pihenni,pedig most tudnék 1 jót aludni.
Sziasztok!Most már én is vagyok,csak délelőtt Cegléden voltam!
remélem ez a kenöcs már hatni fog :) És biza a doktornéni is láthatta hogy milyen kis vasgíúró Áron baba :D Vagyok csak aludtunk egy nagyot Milussal összebujva :) Tényleg nagyon mert fél11- fél2ig :D Szerencsére Milán fiam vevő anya alvásigényére :P
igen szerencsére még mindig ugy néz ki :) Bár amint apa elindult én megint csak gyümölcsöt kivánok :D ugy néz ki pocaklakó csak addig engedett míg apa itthon volt ;)
Úgy látszik hogy csak én vagyok ilyen hihetetlenül ráérős?Na jó akkor én is kezdek valamit magammal:)
Megyek és kirámolom a játéktárolót mert már nem férünk a sok kacattól.Majd később visszanézek hátha akkor már nem csak magammal kell beszélgetnem.
Látom senki sincs:(Én is megyek Evelinért az oviba.
Ancsy áll még a holnapi zenebölcsi?
Közben járt itt a dr-néni és a védőnéni is,szinte egyszerre jöttek.A dr-néni nem hitte el hogy akkora a súlya az Áronnak:)Azt mondta hogy lehetetlen hogy 1 hónap alatt ennyit hízzon aztán amikor meglátta...hát kénytelen volt elhinni:)Mindent rendben talált csak a Hannának írt fel a bőrére másik kenőcsöt,mert nagyon csúnya ekcémás.
Szia Ancsy!:)
Akkor végre jobban vagy már?
Szia!
Nálunk a szokásos.Este fél 11-ig fent voltunk aztán alvás 3-ig és 6-kor kelt megint.9-kor evett megint Áron és most próbálom altatni,de félek,hogy nem fog sokat aludni,mert jön nemsoká a dr-néni meg a védőnő is.
sziasztok lányok jó reggelt :)
hogy vagytok?
én tegnap kipihenhettem a front okozta rosszullétet így ma már egész jól vagyok :)
Szép jó reggelt! Kinek,hogy telt az éjszaka? :)
Sziaszok lányok!Megjöttetek ti is nagyon jó!
Sziasztok!
Szandra baba alszik de nem tudom meddig, remélem reggelig!
Jó estét! Végre csend van és alvás :) Azt hiszem összerogyok :)
További ajánlott fórumok: