Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
No köszönöm a biztatást! Fogok is enni! Egyébként a fénykép csal, no meg a tavalyi képem van a naplómban. Igaz van idei is a találkozón.
Nálunk a férjem is jobban szereti a husis csajokat, mint a csontkollekciókat! Persze Ő meg vékony! Hiába eszik, ő világéletében ilyen volt, én meg soha nem voltam sovány. Lánykoromban is volt rajtam mit fogni!
További szép napot Nektek!
Drága Marcsikám!
Édesapádnak boldog szülinapot és nagyon jó egészséget kívánok! Azt hiszem, az lesz neki a legnagyobb ajándék, hogy együtt van a család!- ott lehet a gyermekei körében!
Szerintem, ahogy öregszünk, egyre jobban van igényünk a családi együttlétre!
Én sem bírom megállni, hogy ne egyek, amit a többi. A héten 2x is voltak nálunk vendégségben és úgy ettem a süteményeket mintha hízókúrán lennék!
Ma én csirke ragu levest főztem, megy paprikás csirkét tarhonyával kovászos ubival!
Azt gondolom, hogy holnap nyugodtan egyél tortát! Nekünk már nem szabad annyit fogyni, mert löttyedt lesz a bőrünk! ( a töltött galamb sokkal kívánatosabb mint a csontkollekció! - nem?) Te így vagy jó, ahogy a képen látlak! Csini vagy!
Szép napot Nektek! Valahogy az ünnep miatt én most azt sem tudom, hogy milyen nap van. De rájöttem, hogy péntek és akkor hétvége. Amióta nem dolgozom szinte mindegy!
Holnap a húgomnál ebédelünk, mert apukánkat ünnepeljük, aki vasárnap lesz 84 éves. Anyósom is eljön (talán?) és együtt leszünk egy kicsit, ami nem szokott sűrűn előfordulni pedig egy városban élünk.
Nálunk nagyon meleg van. Szerencsére nem kell sok mindent ma főznöm, csak ubisalit csináltam, meg krumplit kell főznöm a maradék körömpörkölthöz. Nekem ma tészta napom van, így én spagettit eszek egy kis pörkölt szafttal és ubisalit. (No jó, lehet, hogy egy husit bekapok!) De annyit rosszalkodom, így nem ér semmit a fogyókúrám, mert mindig elrontom valamivel. Holnap is lesz torta, mit gondolsz kibírom? Szerintem azt sem! Hát ennyit rólam!
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép és kellemes napot, jó szórakozást kívánok az esti tűzijátékhoz.
Üsse kő! Jöjjenek.
Én akkor könnyebb helyzetben vagyok, mert vannak itt orosz feleség ismerősök, sokat beszélgetek velük gyakorlásképpen oroszul. Sőt van egy orosz közösség oda is el szoktam menni velük, jönnek Moszkvából, Szentpétervárról fellépő vendégek. Jól el szórakozunk időnként. No amikor a csoportban egymás között beszélnek, akkor már nem tudom követni őket, mert olyan gyorsan mondják, meg hát azért annyira én sem tudok.
Úgy legyen Juditkám! Nyerjél a hétvégén!
Én azt mondom, hogy vigyük a fiúkat is, hiszen kell a tolmács. Amit tudtam, már azt is elfelejtettem, hiszen 26 éve jöttünk haza.
No, de Marcsikám! Arról nem volt szó, hogy a fiúkat is visszük magunkkal. Ők majd elmehetnek, ha mi visszajöttünk.
Én is már évtizedek óta nyerni akarok, de valahogy nem jön össze. Majd most a hét végén!!!
Én is vállalnám, csak ott lennénk már! Hiába nem nyerünk semmit, ha bár nekünk volt egy kettesünk, de a nyereményt befektettük a mai skandi lottóba.
Életem során én mindig úgy éreztem, hogy egyszer nyerni fogok egy nagyobb összeget és gazdag leszek. De mindig szegény maradtam.
Ahogy anyukám mondta mindig: szegények vagyunk, de jól élünk. Valahogy így van ez. Viszont az utazásra már nem elég, ezért sürgősen nyerni kellene. A fiúk is már elfelejtik a nyelvet mire kijutunk, úgy hogy sürgős a dolog!!!
Sziasztok! Vidám napot mindenkinek.
Marcsikám egy kis orosz tél, nagy havazással most nagyon jót tenne nekem.
Szia Mariann!
Én olvastam, de már régebben! Nem hagyott bennem mély nyomokat! Szerintem nyitott kapukat döngetett, ezeket a gondolatokat már sok helyen lehetett előtte is olvasni! A lényege: a pozitív gondolkodás! - ezt meg már előtte is tudtam!
Azért nem árt elolvasni, hátha valakinek tud újat mondani!
Akkor nyerjél Mariann, mert az idén még nem volt sehol. Igény pedig lenne! Én nem olvastam a könyvet, csak nem Te írtad?
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Szép napot mindenkinek.Nekem szebb lenne ha nem kellene dolgozni. Sebaj lányok, megnyerem a lottón azt a sok pénzt és mindenkit elviszek nyaralni valami csodás helyre.
Más... olvasta valaki közületek a Titok címü könyvet? (Én már igen) Ha olvastátok akkor kíváncsi lennék a véleményetekre, illetve kinek hogy tetszett! Utána majd Én is elmondom mit gondolok róla.
Addíg is puszika.
Nem műkörmöket ragasztottak! -csak a sajátjaimat tették rendbe. Polírozták és színtelen lakkal kenték! Szép, erős körmöm van, nem engednék ráragasztani műkörmöt! Már mosogattam is.
(a hajam viszont vacak, kevés és vékony szálú)
Nagyon meleg volt ma!
Meg intéztem az érettségi találkozónkat, szept. végén lesz! Feladtam a leveleket az osztálytársaimnak! - nagyon kevesen használják a számítógépet, pedig e-mailt kűldeni egyszerűbb lenne!
Hűha Cilus! Akkor Te most szép lettél!, azaz szebb! Szoktál csináltatni olyan körmöket? Nekem még soha nem volt, de talán nem is lesz. Akkor most a férjed mosogat?
Itt is meleg van, nyitva van minden, de így is süt a panel. Még jó, hogy megcsinálták, higgyétek el sokat jelent. Amikor kintről bejönni a lépcsőházba olyan, mintha légkondis helyiségbe lépnénk be, egyszóval kellemes.
Kíváncsi vagyok meddig lesz nyár?
Puszi az elveszett bárányoknak! (hallgattak)
A városban voltam a manikűrösnél, kozmetikusnál, - a körmöm szép lett, de igen elfáradtam, a fejem is megfájdult. nagyon meleg van!
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?