Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Igen emlékszem. Nagyon finom csokoládéik, tortáik vannak az oroszoknak.
Én a scsi levest is nagyon imádtam. Már megcsináltam itthon is. Ugyan úgy csináltam, mint az orosz receptem, de ugyan azt az ízt nem kaptam vissza. Nyilván más a termő talaj, más izek dominálnak.
Már el is tűntél drága Barátnőm?
Régen nem beszélgettünk. Kedves nagymami, azért van egy kis időd számunkra is, nemcsak mindig az unokák. Lassan jön a Te évszakod, jön a hó!
Tudom örülsz neki. Látod nem mi nyertük meg a lottó ötöst, így most el kellett halasztanunk a kimenetelünket. Tudod én úgy érzem egyszer gazdag leszek. De mikor? Meddig kell még rá várni?
Sziasztok! Úgy látszik, hogy mostanában már csak beköszöntgetésre van időm.
Komolyan mondom amíg dolgoztam nem voltam ennyire elfoglalt, mint mostanában. Hát ugye: "nagymaminak úgy sincs semmi dolga...."
Marcsikám örülök, hogy jól sikerült a találkozó.
Vigyázzatok magatokra, további szép napot kívánok.
Sziasztok! Ma a kertből hozottakat dolgoztam fel!
Káposzta sali: beletettem még egy kis uborkát, sárgarépát, zöld és pirospaprikát, lila hagymát!
A sóskát is megtisztítottam, megmostam. Holnap sóska lesz az ebéd, még kitalálom, hogy mi legyen hozzá!
Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a találkozó. Örültünk egymásnak. Fincsi volt a marha pörkölt és a sütik is. Ittunk is egy kicsit. Fincsi házipálinkát ittam, de jó volt.
Most lettem kész a sütivel. No csak egy kis almás lepényt csináltam. Lehet, hogy egy kicsit túl sült, remélem azért jó lesz.
Juditkám a temetőbe mindig olyan hideg van én is azt tapasztaltam. Én is fáztam a múltkor, mert azt hittem, hogy jobb az idő. Sajnos közeledik mindenszentek napja és nehéz eldönteni, hogy milyen virágot is vigyünk ki szeretteink sírjára. Félő, hogy lefagy, ha ilyen hidegek lesznek.
Ilyenkor csodállatos szép a temető, amikor mindenütt égnek a gyertyák, azt szoktam mondani, hogy "él a temető".
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Szép napot kívánok nektek. Megjöttem egy hét távollét után. Nagyon hideg időt fogtunk ki az anyós látogatásra. Ki mentünk férjem édesapjának sírjához,hát majdnem lefagytam.
Legyen vidám, egészséges hétvégétek.
Jó reggelt! Szép napot, kellemes hétvégét!
Marcsika! - érezd jól Magad a találkozón! Vidámak legyetek, nevessetek sokat!
Szia, Marcsika!
Ma lesz a találkozó? Kívánom, hogy érezd jól magad!
Kellemes hétvégét!
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?