Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Köszi a gratulációt, Debreceni MTK - ra jár 3-ikos növényvédő szakon, eddig egész jól ment neki. 8-ik félévben nyert egy tanulmányi ösztöndijjat és megy Krétára fél éves ösztöndíjjal, hát a nyelv gyakorlása tanulása miatt fontosnak tartja (angol).
A lányom ő már 4 éve Pesten van óvónő, ott lakik Zuglóban és neki lesz a lagzija, hát most van mit talpaljunk a munka és tatarozás mellett. Igaz szinte mindent ők intéznek, de akkor is sok legalább is úgy érzem.
A lányodra visszatérve nagyon ügyes és biztos nagyon büszke vagy rá mert szép és ügyes:)
Szia Ildikó még most jutottam újra géphez és nagyon nagyon gratulálok a lányodnak és persze neked is, ez tényleg nagy könnyebbség lesz neki a jövőjét tekintve.
Sok sikert nektek a továbbiakhoz:)
Kedves Ildikó! Gratulálok a lányodnak! Nagyon ügyes, szorgalmas gyermek!
Köszönöm képet! nagyon tetszik!
Mártika Drága! Nagyon szégyenlem magam! Nyaralni voltam és megfeledkeztem a névnapodról. Július 29-e Márta nap. Most nézegettem az iwiw-et és kiszúrta a szememet a dátum. Pont egy hónapos késéssel engedd meg, hogy felköszöntselek.
Névnapodon gratulálok sok szépet és jót kívánok! Maradj boldog, maradj szép, hozzánk hűtlen sose légy! :-))) Boldog névnapot kívánok Drága Mártika!
Megtaláltalak az iwiw-en! :-)))
Az unokáidat megnéztem. Petra gyönyörű lány. Ügyes! A kézenállása és az oklevele pazar! :-))) Nikolett kicsattan az energiától. Büszke lehetsz az unokáidra. Gondolom jársz a fellépéseikre és a versenyekre. Sok sok örömkönny kicsordulhatott már a szemedből!?
Sikerült a vizsga. Ötöst kapott a III. és a IV. osztályra is. :-)))
Nagyon köszönöm Marcsikám a gratulációdat. Nagyon kedves Tőled.
Ildikó!
Sok szeretettel gratulálok a lányodnak és persze a szüleinek is, hogy ilyen okos, szép lányuk van!!!
Üdvözöllek Dóra!
A nagyik fiatalodnak! Inkább ötvenesek mint nagyik! :-))) Én meg vagyok a bárki.
Imádom Őket. Aranyosak, kedvesek, megértőek! Melléd álnak minden kérdésben. Ez a fórum a nyugalom szigete. Itt mindenki toleráns a másikkal.
Sziasztok!
Mondhatom szép dolog... ezen a fórumon találom meg a kedves ismerőseimet. Ezért nem halad a nagyis fórum:-DD
Ildikó, gratulálok a lányodnak, ügyes, mint az anyukája:-)
Puszi Mindenkinek, és nagyon szép napot kívánok.
Most hívott a lányom! Minden ok! Nagyon elégedett! Délbe visszamegy, mert az igazgató adja át a vizsgaeredményt. ( bizonyítványt)
Szerinte ötös lesz! :-)))
A levél nagyon jól sikerült, a szóbelin le se tudták lőni, belekérdezni nem volt lehetőségük a tanároknak.
Kezdek megnyugodni.
Még nem telefonáltak.
Ha felmegyek az iwiw-re, Téged Juditkám hogy talállak meg?
Ildikó!
Nagyon várjuk a telefon utáni értesítésedet!
Puszi!
A tatarozás nagyon komoly munka, nem irigyellek. Most mellettünk csinálnak három boltot. Milyen porral jár!
A lagziért viszont "féltékeny" vagyok! :-))) Ha minden igaz az egyik barátnő férjhez megy és lesz lehetőségem egy szuper lagziba elmenni. 400 fős lesz Horvátországba. Nagyon kiváncsi vagyok. Ha megtartják az esküvőt akkor Mi ott leszünk!
Ügyes a fiad. Hova jár felsőfokú suliba?
Lili 15 évesen megcsinálta a német középfokút ( origóst ), most szeptemberbe megy a felsőfokúra. Októberbe emeltszinten akar érettségizni, ezért vizsgázik ma, hogy oda elmehessen.
Még 15 perc és telefonál! :-)))
Mert ha ez sikerül, akkor januártól az angolnak ugrik neki. Az is jól megy neki.
Dogiz kedves a Te fiacskádhoz is gratulálok, n agyon ügyes. Igen tanulni kell a fiataloknak, mert azt ami az okos kis fejecskéjükben van azt nem vehetik el tőlük soha, bármi adódjon is az életben.
Az idei és a 2009-es év nekünk is hózós lesz, mivel a legelső unokám most fog érettségizni. Sportagozatos a Munkácsy M. Gimnáziumbban (ez 5 évfolyamos osztály a sok verseny, fellépés, stb. miatt így pótolják a kiesett tanulmányi időt).
Petra unokám tánc-és színművészeti pályát választotta, ez minden vágya. Nagyon nehéz bejutni,de ez minden álma (ugyan úgy a középső unokámnak is, Ő most 3-as ugyanabban a gimnáziumban). A Jó Isten adja meg, hogy teljesüljön álmuk. Ha esetleg kíváncsiak vagytok a lányokra, az iwiw-en megnézhetitek Forgács Petra és Forgács Nikolett néven.
Sziasztok, szép napot.
Marcsikám, Ildikém, köszönöm szépen a gyönyörű képeket.
Ildike én is drukkolok leánykádnak, biztosan sikeresen fog vizsgázni.
Imolaviola "amarra felétek" most milyen idő van?
Szorítunk neki, az tényleg jó dolog, nagy könnyebbség:)
Nálunk a Fiamnak 4-ikes gimis korába meg lett az angol nyelvvizsgája, és így már a II-ik félév hivatalból 5-ös, órára ugyan bejárt, de nem mindegy, h. csak gyakorolni v. teljes gőzzel érettségire készülni. Érettségi hivatalból 5-ös (legalább is 3 éve) felvételinél beszámított, meg most nem kell görcsöljön a diplománál, h. nincs nyelvvizsga.
Most arra kell ráhajtsatok, hogy legyen meg a nyelvvizsgája is, Vagy van már valamiből?
Köszönöm:)
Ha túl leszek a tatarozáson és a lagzin is, lehet nyitok én is, mert olyan szép naplótok van, belekukkantok néha. Most elég kevés időm van a net előtt ülni, csak tényleg a dominó és pár kedvenc fórum ahova benézek és ennyi. Se iwiw, se semmi más.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Sziasztok! Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindenkinek!
Ildikó! Én is szurkolok nagyon neki, hogy sikerüljön! Ügyes lányotok van!
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?