Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Bolgársaláta recept

Bolgársaláta recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 120 kcal

A Bolgársaláta hozzávalói:
8 szemályre: 2 db nyers uborka /kb.40 dkg/
4 db húsos zöldpaprika
4 db kemény paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
10 dkg gomolya sajt

bors
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál mustár
2 evőkanál olaj


A Bolgársaláta elkészítési módja:
Az uborkát, zöldpaprikát, paradicsomot és a hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vádjuk. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük és a felaprított zöldségfélékre öntjük. Óvatosan átforgatjuk, reszelt gomolyasajttal meghíntve tálaljuk.

Tehetünk rá egy kefírt, laktatóbb. /Saját tapasztalat./

egy adag:120 kcal


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A bolgársaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook