Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Bolgársaláta recept

Bolgársaláta recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalória 120 kcal
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Bolgársaláta hozzávalói:
8 szemályre: 2 db nyers uborka /kb.40 dkg/, 4 db húsos zöldpaprika, 4 db kemény paradicsom, 1 közepes fej vöröshagyma, 10 dkg gomolya sajt, só, bors, 2 evőkanál citromlé, 1 evőkanál mustár, 2 evőkanál olaj


A Bolgársaláta elkészítési módja:
Az uborkát, zöldpaprikát, paradicsomot és a hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vádjuk. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük és a felaprított zöldségfélékre öntjük. Óvatosan átforgatjuk, reszelt gomolyasajttal meghíntve tálaljuk.

Tehetünk rá egy kefírt, laktatóbb. /Saját tapasztalat./

egy adag:120 kcal


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. aug. 21. 11:32

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook