szar ez az egész rendszer..beszéltek anno a folyosók kiépítéséről hogy csak ott lehet majd fel-és le szálni,de ez is csak beszédtéma volt.egyszer kéne beruházni és azzal vissza lehetne szorítani a bliccelőket a korrupt jegyellenőröket és a suhancokat.de tipikus inkább több milliárdot hüjeségekre mint kettőt biztonságra
Elég szomorú, hogy ide is eljutottunk. Már senki senkit nem tisztel. Nem tudják felfogni sokan agyilag, hogy ezek a dolgozók értük vannak.
A legjobb szerintem is ha bezárkózik a fülkébe, de ugye vannak olyan esetek, amikor ki kell jönni. Hiszen, ha valaki tőle kér segítséget, akkor nem maradhat bezárkózva. A gázpisztolyt nem tartom jó ötletnek, mert közelről veszélyes ha jól tudom, és a sofőr ellen is tudják fordítani. Én úgy gondolnám, hogy egy basaball ütő, és még paprika sprai elég lenne. Na meg az, hogy megvédhessék magukat, és természetesen olyan sofőröket alkalmazzanak, hogy ne ugorjon az első gyosabban menjenre. Tehát pszihicailag is megfeleljen.
az én keresztapám is buszsofőr és ő is kapott már eleget,általában tizenéves fiatalok"menőségi"tesztből megvárják még kiürül a busz és belekötnek,egyedül nem sokra mennek 3-4 emberrel szemben.
gondolom attól is függ milyen környéken megy a járat, a gázpisztoly jó ötlet, de egy vállalat nem teheti meg, hogy egyedül a dolgozójára hárítsa a felelősséget magyarán nem mondhatja azt, hogy
"az általam nyújtott munkakörülmények között védd meg te saját magad".
Nektek mia avéleményetek erről?Majd minden napra jut egy ilyen eset.A BKV meg kamerázni akarna jó sok pénzért minden buszt,közben meg simán elég lenne ha a sofőröknek vennének egy gázriasztó pisztolyt.A minap rá is b@sztak a verekedősök mert a sofőr rájuklőtt a gázpisztolyával.Szerintetek...?