Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Doki!:O)))
Teljesen tiszta és jószándékú ember vagy,önzetlen és bármikor a másik rendelkezésére állsz,ha szükség van rád.Mindenféle feltétel nélkül,szívből segítesz.Hatalmas tapasztalattal rendelkezel az élet minden területén,és arra törekszel hogy a tudásodat átadd,ami nagyon szép dolog.
Vicces vagy,kedvelem a poénjaidat...
És szereted a szép dolgokat!
Csípni szoktam amikor előadod,hogy elmennél télen a hegyekbe kis faházban szilveszterezni,hajókázás...meg ilyenek képeket festesz le...jó hangulatot árasztanak...de ezt csak megjegyzem,bírom ezeket a "képeket"!!
Amit én negatívnak érzek benned az az,hogy mivel az a célod,hogy átadd a tudásodat,ez időnként sok a másiknak.Ha ő még nincs azon a szinten,hogy tudja a helyes megoldást(egy vitában...pl) akkor úgy lehet érezni,mintha személyes bántásnak szólna.Pedig lehet hogy csak az elmélettel nem értesz egyet,lehet hogy a véleménnyel,mindegy...fájó a másiknak,mert kicsinek érzi magát melletted(vagy ilyesmi),de ez a vevő hibája is...talán erre kellene figyelned,ebben finomodni.(van tippem hogyan)Persze én tudom,hogy ezt nem bántásból csinálod...és tudom hogy mindig a jó szándék vezérel...
Nekem érzékeny pasinak tűnik, aki szeretne a szellemiség felé fordulni. Érdeklik az emberek és az emberi kapcsolatok.
Lehet néha azt akarja belelátni dolgokba, amit ő is érez. Neki fontos, hogy az érzelmei pontosak legyenek! :)))
Van egy elhatározása, álma, de még nem 100%-ig érzi biztosnak... csak kb. 80%.
Lehet néha túl érzékeny?
Doki?
Én kihagynám, ma nem tudnék objektív lenni:(
Sziasztok!
Hát ti mi jót csináltok??? :)
:O))
Oké!!!
:) Tök jó! :)
Ügyi! :)
Lehetne Doki a következő???Csak mert már készen vagyok vele....
Persze,csak ha BEVÁLLALOD...Hmmm???
Wood:Én is észre vettem,hogy időnként hülyén fogalmazok...ezért bocsi mindenkitől...néha én is alig értem meg magam!:DDD
Sosem szivatlak,én nem szólogatok be,amit mondok,azt jószándékból teszem...nekem nem célom mások bántása....inkább segítése.
Jól látod,tényleg keresem a helyem a világban...vannak konkrét céljaim,de még nem sikerült őket megvalósítanom,de törekszem rá,és sosem fogom feladni őket.Szintén igazad van benne,hogy annyit agyalok,hogy még néha nekem is sok,és rengeteget olvasok...imádom ezeket az elméleteket amik az élet dolgairól szólnak...szóval jól látod hogy rengeteg minden nem saját tapasztalat,csak elméletben tudom...és ha helyzetbe kerülök,van hogy nem tudom,és van hogy nem akarom még alkalmazni....de viszont azért van ennek előnye,hogy tudom,mert időnként meg pontosan tudom,hogy mit kell tenni ...szóval azért hasznos ez,szóval jó,hogy van mibe kapaszkodni....tényleg!!!Segít!!!Zárkózott típus vagyok...annak nyílok,akihez van kedvem...egyelőre....de majd alakulni fog ez is...még félek hogy sérülök!
Mágnes:
Bizonytalan,valóban!Sokszor nem tudom,mit kellene.
Doki:
Igen...bár...bátor?Hát ezt nem mindig érzem....
Kritikára tényleg érzékeny vagyok...meg amúgy is egyébként, nem csak a kritikára.
A többivel egyet értek4
Lyzi:
Hát köszönöm,ezek kedves gondolatok voltak...ezeken még gondolkozom:O))
Szerintem ennyien vagyunk...
Tök más és egymásnak ellent is mondanak! :)
Van még valaki?
Mert akkor mondom!:O)))
Határozott, okos, jók az intuíciói. Kedves, velem mindenképp. Nincs nála kec- mec, ami szivén a száján, de jóindulat vezérli. Korrekt, beszédes, de nem szószátyár.
Legtöbbször nagyon pontosan fogalmaz. Elviseli az építő kritikát is, ami nálam jó pont.
Edie szerintem olyan lány, aki éppen a személyiség fejlődés és megerősítés folyamatában van. Nagyon őszinte és bátor. Kicsit még érzékeny a kritikára.
Vállalja a gondolatait, mefigyel máskat, és ami tetszik neki, az beilleszti a saját dolgaiba. Még nem erősödött meg a személyisége, de tiszta a szellemisége és pozitív.
Igen, így teljes és helyes!
Mi meg itt rohanunk...
Mi: önző disznók vagyunk...:(((
Edie': nekem olyan lánynak tűnik, aki még nem találta meg a helyét. Van benne egypár erős mondat, de azt olyan, mintha nem saját tapasztalat lenne. A saját tapasztalatai most inkább csak meggyengítik, ezért próbál kapaszkodni az elméletbe.
Sokat agyal, ... ... ... még nem kerek a fogalmazás, nem tiszta a kép.
Lehet nehezen nyit, mert általában felé szoktak nyitni.
Meg amit írtam...
Oké:)
Jó kérdéseid vannak, amik nekem eszembe sem jutnának:)
A hozzászólásaid is nagyon jók, mégis néha érzek egy kis bizonytalanságot Benned.
Van-e olyan, amit gondolsz, de nem mondassz ki?
Talán erre mehetett a dolog.
Például negatív dolog valakiről.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?