Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Engem soha nem figyelmeztetnek:)))
Mééér?:))
Ezt értem. És jó is így.
És megint bénán fogalmaztam. Engem a gőz húzott be, ami védekezést és lemondást indított meg bennem. Persze ugyanúgy magányosan védekeztem, mert a "segítséget" is csak kezelendő problémának tekintettem. Jobb az, ha az ember ilyen helyzetekben a véleményét mondja és nem csoportosul, mert akkor egyszerűbb talán a helyzet.
Én meg csodálkozok, hogy nem vagyok egyedül...
mással is történik ilyen? Pedig nekem mindig azt irják, hogy én vagyok az egyetlen ilyen undok ember...
Én anyatigris voltam...soha nem felejtem el...:DD
Sebaj,én bevállalom.
De csak akkor ha ez lehetek:
Mióta szárnysegéd lettem, nekem is voltak harcaim ugyanazokkal:)
A céljuk ugyanaz:)
Ismerem:) Velem is ezt csinálják:)
Félre értelmezik, amit irok, aztán tovább variálják, majd olyanokat irnak, amit én még gondolni sem gondoltam... ezzel egy idő után kicsinálnak. És amilyen őrült vagyok, nem lépek ám le, hanem válaszolgatok és van, hogy a végén hülyét csinálok magamból:)
Régen, egy ilyen horda miatt kitiltottak...
Ez így korrekt.
Az ember nem mindenható, nem tudhat mindig mindent. Aki ezt szeretné nekem beetetni azzal egy idő után nem is foglalkozom.
Ezt én is megkaptam már, ha finomabban is:)
Szárnysegédnek neveztek:)
Csak azért volt fura a helyzet, mert aki mellé álltam, neki nem kellett segítség, nem is ezért tettem, és vita helyett módszeresen próbálták megtörni:)
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?