Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
de lehet maradok a kutyánál.. mostanában nagyon szeretnék egy kutyát.. egy thibet-shitzut.. azok olyan jó pofák..:))
egy kutya szerintem tök fiten tartja az ember..:))
ezis egy lehetöség..
nem is értem magam..:)) beszélgetünk dolgokról.. de még a papa sincs meg..:))
elöbb keresek egyet..:D
ha ilyesmin még gondolkoznék... akkor én is csak.. vagy ugy hogy.. növéri, hugi vagy anyanyukám..
de erröl már lemeradtam nincsenek lánytestvéreim.. anyum meg már ilyesmihez már megöregedett..
igen nagyon sok igazság van benne.. de ha valakinek tényleg nem lehet.. és már a beültetés sem jön össze.. és van aki kihordaná.. akkor meg tényleg egy szép gesztus.. a béranyától hogy ilyesmit vállal..
amit én hallottam családom belül vállalnak inkább ilyen béranyaságot..
szia!
tegnap hoztam fel a témát néztem egy riportot a tv-ben.. és innen jött a gondolat.. amugy nem magamra gondoltam.. de mivel nekem nincs gyerekem.. meg nem is lehet.. de már tul vagyok rajta..
meg azt is tárgyalta.. hogy amerikában a menö stárok.. na nem azért mert nem lehet neki.. csak mert megakarják tartani a fazont.. béranyákat fogadnak.. na.! ez tényleg hammmme.. mert ha valami okból nem lehet oké.. de azért legyen hogy fazonban maradjon valaki..??? na ez már nekemis sokk volt..
szarvasbogár..:) nehéz a kérdés megnyugodtam.. de van ilyen is ami érdekelne...
szoval a körülmények meglennének..:))
Mármint kihordani a babát és odaadni valakinek?
Gondolom nem a sajátomat, hanem az övékét.
Nem is tudom...
Életemben egyszer voltam terhes, és bármilyen szép is lett a vége, számomra terhes volt, főleg az utolsó 2 hónap. 7 hónapig szép és csinos voltam, aztán jöttek a gondok. Na nem nagyok, de voltak.
Ha erre gondolok, nem hiszem, hogy én vállalnék ilyet. Még sok pénzért sem. És ugye ennek a pénz a lényege.
Ha meg a sajátom a baba, akkor semmiképp nem adnám oda senkinek.
Ha pedig szeretnék gyereket úgy, hogy nem vágynék a terhesség nyűgjére, akkor nem tudom, hogy képes lennék e úgy tekinteni rá, mintha a sajátom lenne. Ezt csak azért mondom, mert van sajátom, ha nem lenne biztos máshogy gondolnám.
Szeretnél béranya lenni?
engem most pr .pillanat:) a béranyaság gondolata támogat....
mit gondolsz a bért anyákrol..:)
Elmehetnél éttermi kritikusnak. Mindent megkóstizhatnál.
Én most megyek, mert tök gép fóbiám lett. Ezt nem szeretem.
Nektek további szépet! :)
Szia :)
Akkor a legközelebbi esés az ne történjen meg. Elég nagy lehetett ez.
Én nem szoktam elesni, csak bukdácsolok. :)
Huh, az ízvilágban? :)
Nagyon bevállalós vagy kajailag, ahogy olvasgattam. :)
Sziasztok:)
Okapy, tegyél borogatást a térdedre.
Én ha esek, akkor nagyot:) Utoljára 1999-ben estem el:)
A Moszkva téren. November volt. Jó nyálkás, olajos minden. El kezdtem futni a villamoshoz, de épp ekkor egy pasi is, és összeütköztünk. Próbáltam talpon maradni, de nem sikerült, igy feltöröltem az egész teret. Én Judoztam fiatal koromban, igy tudok esni:) A bal kezemen a kisujjamról ment le a bőr kb. 0,5 cm-es területen, de tetőtől-talpig sáros lettem. Mehettem haza átöltözni:) A taxis alig akart felvenni pedig levettem a kabátomat. Aztán kidobtam az összes ruhámat:)
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?