Beköltöznél olyan házba, ahol ezelőtt gyilkosság volt? (beszélgetés)
És, hogy megértsd: Van akit zavar, ha a lakásban, amit megvett, gyilkosság történt. Mindegy miért, de onnantól, hogy megtudta nem érzi jól magát ott, igy ez a bizonyos körülmény gátolja az ingatlan használatát. Egy ingatlant nem csak azért nem lehet, nem használni, mert leszakadt a plafon, hanem más oka is lehet. Sokak, mint irták a kellemetlen érzések miatt rosszul érzik magukat benne, esetleg depressziósak lesznek a tudattól, stb. Ez esetben azt gondolom, hogy erre a pontra hivatkozva, akár pert is indithatnak. De azt nem mondom, hogy meg is nyeri!!!!! Mert lehet körbe röhögik az illetőt, de azért indithat.
Érted már???????
Dehogyis:)
Mindenkinek van egy elképzelése a halálról, szellemekről, halál utáni életről. Én ezt tiszteletben tartom, amig az enyémet is tiszteletben tartják:)
"olyan körülményről, ami gátolná az ingatlan használatát"
és én nem tudok szöveget értelmezni...
Mondom, hogy nem érted!!!!!!
Én egyikbe sem suvasztanám be, de ha valakinek ez probléma, akkor esetleg beleférne ebbe a pontba.
"vagy olyan körülményről," ebbe.
De mondtam azt is, hogy ne beszélgessünk. Nem szeretek olyanokkal beszélgetni, akik nem tudnak szöveget értelmezni, illetve azokkal, akik pusztán azért kötegednek, mert nem sikerült jól az éjszakájuk. Te mindkét tipust kimerited, amit irtam.
"az ingatlan rejtett hibájáról, vagy olyan körülményről, ami gátolná az ingatlan használatát, nem tud olyan elvégzendő >munkálatokról< sem, amely lényegesen befolyásolná az ingatlan értékének alakulását. "
Pontosan melyik pontba suvasztanád bele utólag a kifogásod az idézett szövegbe és hogyan? Ill. főleg mit? És minek, ha perelni sem lehet? (így nyilván más kártérítésre sem lehet jogosult).
77.hsz
Látod, hogy nem érted? Ez már meghaladja az értelmi képességedet.
Neked érdemben válaszolni? Mire? Tették fel olyan kérdést, amire érdemben kellene válaszolnom?
Egyszerűen lehülyéztél, de kérdést nem láttam a hozzászólásodban.
Amit most irok próbáld megérteni!!!!!
Ha problémád van az életeddel, magaddal, a férjeddel, a gyerek vállalással, a világgal, stb. Arról nem én tehetek, igy keress magadnak mást, akivel vitatkozhatsz!
Érthető voltam????
További ajánlott fórumok:
- Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya!
- Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-)
- Szerintetek ennek mi lesz a vége? Öngyilkosság vagy gyilkosság?
- Költöznél olyan házba, ahol gyilkosság történt?
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?
- Mit szólnál ha az exed beköltözne hozzátok?