Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Minek az a sok alvás? Egyébként érezzétek jól magatokat, a gyerekek biztosan jól fogják!
Körhintára vigyázni, biztonságos-e?
Mindenkinek jó főzést, takaritást stb. Lányok aztán délután pihi.
Ja kutyus? Már jobban van?
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Holnap megyünk Szabadkígyósra, a gyerekekkel alig lehet bírni, összekeverték a napot , ma már hajnalban ébresztettek.:-)
Sziasztok!
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Szép álmokat!
Köszönöm a képeket.
Ittagyok! Délelőtt és délután is dógom vót!:D))))
Most jöttünk fel Fantával, Laura elment egy pár dolgot vásárolni, mindenki itthon van már.
Sajnos a Laptomon már nem tudok üzit vagy képet küldeni, mert elfogyott a lehetőségem, figyelmeztetett A T-mobil, ezért a nagy gépről kell küldenem, az meg olyan lassu elszoktam tőle, no meg az oldalakat is fel kell tölteni, ami időbe telik. Puszika Évi
Nagyon szép, van hozzá memória kártya is? Mert már a telefonokhoz lehet venni, és akkor akár zenét is hallgathatsz, tehetsz fel rá, stb.
Használd egészséggel. Laurának is tetszik.
Köszi liszt ügyben az infót. A Spárba nem lehet kapni, vajon van neki neve, vagy ki gyártja, mert arról lehetne beazonosítani.
Jó hétvégét kívánok nektek, jön a jó idő, azt mondják lassan de ....Pusza Évi
Sziasztok!
Wandácska legyen sok örömöd a telodba.
Hogy álltok a keritéssel?
Anitáék már haza értek?
Jó volna talizni vele is.
Marcsikám, Évikém halihó merre vagytok??????
Ma unokáztam.
Wandus, nagyon szép a telefonod! Az enyém is elmúlt 2 éves, és hülyéskedik is néha, hamarosan vennem kell másikat. De amíg bírja, használom, most nem akarok rá pénzt költeni, ha nem muszáj.
Lementünk sétálni, bár eléggé lógott a lába az esőnek. Kár volt. Csak felbosszantottam magam. Felöltöztettem Lucót (jelzem, az új ki farmernadrágot adtam rá, amit tegnap kapott, édes!), persze melege volt, és 10 perc múlva elaludt a babakocsiban, mire elkezdett csepegni az eső. Feljöttem vele, szerencsére a szobájában visszaaludt, erre elállt az eső. Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek! Persze mennem kellett volna boltba vásárolni, mert kellene néhány dolog hétvégére. No, mindegy.
Évi! Anyósomék voltak közben itthon -holnap mennek újra a Balcsira-, voltrak az Aldiban kenyérlisztért, képzeld, fehéret nem lehet kapni. Mindenféle van, és a legfinomabb persze nem kapható. Azt mondta egy eladó, hogy amíg a többi el nem fogy, nem is hoznak. Miért is? Nem egyértelmű, hogy az a legjobb és az fogy a legjobban? Úgyhogy nincs liszt.Egyelőre.
De vasalnivalóm van egy rakás! Esetleg valaki??? :-D
Sziasztok!
Szép hétvégét
Megkaptam az új telómat :)).Ez a világ leges-legjobb telója :D
(van kép a naplómban)
Sziasztok!
Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek és jó hétvégét!
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Wandácska köszö a képet, nagyon klassz lett.
Végre itt az unokám, jönnek ebédelni az apucijával, húslevest kért a Kincsem.
Sziasztok! :)
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek! :)
Nem kell vkinek kiskutya?:D
Sziasztok, nagyon laza a társaság, hol vagytok lányok? Nővérkém is milyen régen nem volt fent a fórumon! Mit csináltok? Na jó akkor én is elmegyek, mindenkinek jó éjt, álmodjatok szépeket.
Na és Yingyang is elfelejtett minket és csak priviben leveledzik asszonykával? Nana gyere ide is Sándor!
Pápá
Köszönöm a képet, isteni, aranyos, és elfér rendesen, nem lett hatalmas.
Olyan aranyosak vagytok, a nagy munka mellett még erre is időt áldoztok. Pusza nektek.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!