Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok! Szerintetek hűl valamit a levegő mára? Szerintem nem nagyon.
Nálunk a lépcsőházban állt a víz, beesett a nyitott ablakon az eső.
Luca nem ébredt fel a viharra, de később többször fent volt. Az a fránya cumi!
Sziasztok!
Szép kis vihar volt az éjjel. Picurkák tudtak aludni? Luca nem zavartatta magát. Pedig, féltünk, hogy nem lesz alvás, mert jön az első fogunk... Eléggé szemved napközben.
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Remélem ma nem lesz olyan meleg mint tegnap, most még nagyon jó a levegő kint.
Ja még a TV is elment egy darabig csak a 2-es működött. De olyan jó már nincs olyan nagy szél és kinyitogattam az ablakokat, jön be az isteni levegő. Lemosta a port, istenit lehet aludni. Tőlem egész éjszaka eshet, csak napközben álljon el.
Sziasztok jó éjt mindenkinek.
Sziasztok!
Vagyok én is csak keveset, sokat tanulok és rengeteget megyek a gyerekekkel.A fiamnak 2 tanárt is fogadtam, hogy felkészítse a pótvizsgára, vezetek napi 50 km-t mindennap van úgy, hogy duplán:-(
A fogyim halad csak baromi lassan, ezek a fránya kilók ragaszkodnak nagyon hozzám :-(((
Pedig jó kislány vagyok.Hmm.. Nem értem.
Sziasztok!!
Segítsetek légyszi!!mennyi idősen lehet meg kóstóltatni a babákkal a gyümi levet??
Hallottam olyat hogy 3 hónaposan,de halottam oylat is hogy csak 4 hónaposan!!És most nem tudom eldönteni melyik igaz!!
Hellosztok!
Tegnap keso este megjottunk,ujra itthon.Egyikonknek se volt kedve visszajonni.Ma meg mar dolgozunk.Mostmar en is surubben tudok csatlakozni hozzatok,a kepeket is igyekszem minel hamarabb bemasolni.Szep napot!
Most egész jól bírom a meleget, a klíma sincs bekapcsolva. Pedig 29 fok van bent, most néztem a hőmérőre. Főzök, porszívóztam, most vasalni készülök. Na majd utána kérdezd meg! :-) Jól vagy, Tyka!
Én is nézni szeretnék valamennyit a megnyitóból, de bizti nem mindent, mert ma megyünk a DM-be. Tudjátok, kigyűlt a pont, és most megyünk többen 15%-kal olcsóbban vásárolni. Ez itt a reklám helye. De tök jó, mert ilyenkor veszek meg több mindent, ami picit drágább.
Sziasztok!
Ki hogy bírja a nagy meleget?
Délutáni esti programunk a megnyitó nézése, kíváncsi vagyok lesz-e eső.
Most ébredtem elsőként. De már megyek vissza. Közben biztos már zajlik az olimpia.
Puszi mindenkinek. Ma nagyon zsúfolt napom lesz.
Bocsi, hogy nem küldtem az este képeslapokat, de még lehet, hogy ma sem fogok.
Sziasztok
utálom a libákat...még kiskoromban hajkurásztam őket...csak amikor a liba nagyobb lett ő hajkurászott engem...nagyon jó volt :S
jóéjt mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!