Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Anita! Akkor idejártál ahol én lakom. Na hát, hogy mik derülnek ki!
Jó éjszakát mindenkinek!
En a belvarosi oviba jartam!Bizony am!El is felejtettem nektek mondani,h 7 eves koromig en is csabai "jany" voltam! :)
Anyukam dajka.
A lanyomat biztos nem hagynam itt!De a ferjemen sokszor gondolkozok,h maradjon e vagy jojjon?:D
Mi mar ugyis megbeszeltuk a lanyokkal itt a forumon,h megyunk melegebb eghajlatra!Ferjek nelkul! ;-) Pihizunk! :)
Na jo!Csak vicc volt!Nem hagynam itt a ferjemet!De "kirandulasrol" tenyleg szo volt.
Ki az óvónénije? Én is oiba dolgoztam 31 évig, igaz én bent a városba a Belvárosiba.
Szeret járni Fecoka oviba?
Igen,szelektaljuk a dolgokat.Mar sokmindentol megszabadultun amire ugy gondoltuk,h nem kell.
Szep napot mindenkinek!
Csaba nem Budapest, de nem is egy kis barátságos falu. Egyetértek Évivel, ha mindent megteszel a biztonság érdekében, nagy baj nem lehet. Itt is történnek durva dolgok, de azért ritkán hallani ilyenről. A Lencsési jó hely, én szeretem, elég biztonságosnak tűnik, csendes, habár a közlekedés... Jobb nem beszélni róla. A gyalogosok a kerékpárosok, és az autósok között is mindig van, aki letojja a kreszt. Habár ez az egész városra vonatkozik. A zebrán itt sem engednek át, csak 20-ból egyszer. A kerékpárút szuper, kár, hogy sokan nem tudják, mire való. A Pietronál a zebrán minden reggel és délután rendőr áll, tudod, ott sok iskolás, óvodás gyerek közlekedik.
Fecó melyik oviba jár?
Zsuzsikám, a közbiztonság változó, de jobb mint Bp-en. Ha jó a bejárati ajtó és mindig zárják a lakók, és oda figyelnek egymásra, meg kit engednek be, minden rendben lesz.
Éjszaka sokan nem tudják, mert alszanak, de járöröznek a rendőrök és a polgár őrök is.
Ne kiabáld el! :-)
Másfél szobás a lakás, de csak béreljük. Figyelembe véve,hogy a férjem kisfia is sokat van nálunk, nagyobb lakás kell majd. És nem is lakás,mert igazából házat szeretnénk. Évi említette,hogy tanyák is vannak, a férjem már próbál meggyőzni,mert Neki volt tanyája és szeretett ott lakni. Majd meglátjuk. A lakás elrendezése? Van egy nagy szoba, ebben alszanak a gyerekek. A kisszobában vagyunk mi, az az erkélyes. A fürdő, wc egyben van. A konyha is pont jó. Az ovi meg gyalog 5 perc. :) De ha sikerül saját házat venni, akkor sem visszük át másik oviba,mert nem szeretnénk rángatni. Örülök, hogy itt jól érzi magát Fecó, a kötelező reggeli pityergéstől eltekintve. :-)
Sajna a közbiztonságról még nem sokat tudok. Örülnék, ha beavatnátok!:)
Szia!!
Igen és örülök, hogy túl vagyunk rajta,mert egy kicsit megviseli az embert. De nemsokára már Ti is itt lesztek. :) Remélem sikerült kiszelektálni a cuccokat. Tudom, hogy attól féltél, hogy nem fogtok beférni a teherautóba:) De bizti meg tudjátok oldani. Szerintem fontossági sorrendben haladjatok:)
Hellosztok!
A betegeknek gyogyulast!
Marcsi!Itt is "rossz" ido van!8 fok es eso.
Zsuzsa Orulok,h sikerult jol beilleszkednetek!Nekunk meg mindig van 4 het a koltozesig!Ti mar tulvagytok rajta!Jo nektek! ;)
A calcium biztos jót tesz, jó, hogy nem szurkálták agyon Ferkót. Pedig itt is történnek érdekes dolgok az ügyeleten!!
Jól vagyunk, de inkább nem mondok semmit, mert mindig elkiabálom.
Hány szobás lakásban laktok? Végül megvettétek? Milyen elrendezésű?
De, csak itt néha kikukkantott a napocska és nem szalasztok el egyetlen egy sugarancskáját sem.
Jobbulást nektek, és persze mindenkinek.
Szia!!:)
Örülök, hogy örülsz nekem:)
Nekem szimpatikus a Szombati Márta, a Ti orvosotokat még nem ismerem. Nekem már az megkönnyebbülés,hogy adtak Ferkónak puffot és Calciumot(ampullás). Pesten a dokink egyszer sem említette ezeket a lehetőségeket. És amikor ott mentünk a kórházba,mert befulladt Ferkó,akkor egyből bent tartottak és szúrták és kínozták (szó szerint,egyszer három vénáját durrantották szét,mire rájöttek, hogy talán vékonyabb tűvel próbálkoznak)itt azt mondta az ügyeletes doktornő, hogy ne kínozzuk feleslegesen szúrásokkal, felírta a Calciumot és hazajöhettünk.
Igen,berendezkedtünk. És az a furcsa,hogy nem furcsa. Jól érezzük magunkat. Az oviba is egyből felvették Ferkót. És élvezi,hogy lovagolhat:) Van minden a közelben.
Ti hogy vagytok??
Sziasztok!
Pocsék az idő, de ennek ellenére nagyon szép napot és hétvégét kívánok Mindenkinek!
Megyek vásárolni, majd délután születésnapot ünnepelni a fiamékhoz. 32 éves a drágám, az uncsik pedig 2 évesek, így együtt ünnepelünk.
Jobbulást a betegeknek.
Lázam már nincs, de torokfájás, orrdugulás még van! Apa nem tudom mikor jön, de jöhetne már, mert még boltba kellene mennie, mivel én ki nem mozdulok ebben az időben!
Délután meg mennünk kéne bográcsos halászlére! :-)
Valószínű, hogy oda sem megyünk, nem akarok még jobban megfázni!
szia! Végre itt vagy!
Lucának Hunya Katalin az orvosa. Nagyon szeretem.
Berendezkedtetek már? Furcsa?
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!