Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Mert nem csak az ülés törne össze!
Kellemes hétvégét kívánok a Drágáknak!
És egy összetört vezetőülés is szárad a lelkemen, csak azt azért nem lehetett a nyakamba varrni, mert többen is vezethetjük ugyanazt az autót. De megmondták a műhelyben, hogy már gyárilag is vacak volt az ülés. Mit lehet egy Lada Nivától várni??
---------------
Ma este buliztam. Egy kollégánk ment nyugdíjba, megvendégelt bennünket! Jó volt!! Az bizti, hogy ma jobb, ha nem vezetek autót! :) :D
Reggel igencsak hűvös volt, amikor elindultunk Szolnokra, de délutánra kellemes lett az idő.
Mindjárt megyek enni adni az állatoknak, azután tentike lesz.
Kívánok nektek is jó éjszakát, kellemes pihenést, szép álmokat.
Sziasztok!
Nem valószínű, hogy nálunk 30 fok lesz. Most már nem esik, de elég hűvös az idő.
Képzeljétek, ma "hamis" tanú voltam. Izgultam is piszkosul. Még nem voltam ilyen helyen. Rosszabb volt, mint az érettségi:-)
Kellemes délutánt, szép estét kívánok Mindenkinek.
Szia Verácska! Holnap meg kánikula lesz, 30 fok.
Hát ilyenek vannak mostanság.
Mikor jó Neked/Nektek a tali?
Jó reggelt mindenkinek!
Marcsikám jó munkát neked.
Jó reggelt mindenkinek!
Neked is széktörő Józsi! Persze én is az vagyok, ha bár még csak egyet sikerült összetörni.
Megyek készülődni, mert dologidő van.
Szia Marcsika és Mindenki!
Erről jut eszembe, hogy a munkahelyemen már legalább 3 széket összetörtem. Rossz szokásom, hogy hintázom a széken. Ha ehhez 100-120-125kg-s testsúly is van, akkor bizony nyüvik a szék! Legutóbb olyan élmény volt mint egy földrengés. Van fölöttem az irodában egy polc a falraerősítve, hirtelen azt hittem az esett a fejemre. Szerencsére nem. Most nagyon erős székem van! Ebben bízom.
A fogyókúráról azt olvastam, hogy lehet önsanyargatással, sok mozgással szépen fogyni, de egyszer az ember megúnja és abbahagyja. Ezek után az ember kamatostól hízza vissza. Én inkább bele sem fogok. Persze tudom, hogy bizonyos dolgok fogyasztását mérsékelni kellene, és többet mozogni. Nálam csak arra telik, hogy ne egyem degeszre magam.
Zsuzsikám! Már nagyon hiányoztál! Gondoltam, hogy valami probléma van, hogy nem jártál a naplódban sem. Remélem most már rendben lesz minden!
A találkozóról: Ez teljesen Tőletek függ, hogy mikor akarjátok, mert én megcsinálom a meghívót akkorra, amikor a többség akarja.
Szia Józsi!
Én alattam meg az erkélyen lévő műanyag szék tört össze, de még nem most, hanem már kb. 1 hónapja. A férjem azt mondta, hogy megcsinálja. De én már nem merek ráülni, félek, hogy ugyanúgy járok vele. Azelőtt is csak "félseggel" mertem ráülni, nem teljes súllyal. Én is meghíztam sajna. Megint fogyni kéne, de nagyon nehéz elkezdeni.
Fájni mindig fog,csak idővel enyhül majd.
És már tényleg nem szenved,de mindig azoknak rossz,akik ittmaradnak.
Nem is tudtam,hogy lesz mostanában találkozó. Múlthét szerdán bekerültem a kórházba,tegnap engedtek ki.
Mikor lesz a találkozó?
Sziasztok!
Az idő borús, eső nincs, fúj a szél, a kedvem mégis jó:-)
Mártikám! Próbáld magad lefoglalni, nem szabad ennyire letargiába esni. Sajnos, változtatni nem tudsz már ezen, gondolj magadra, az unokákra...
Sajnos, nekem sincsenek már szüleim, egy nővérem, és az öcsém is elment. Hiányoznak, de túl kell tennünk magunkat a megváltozhatatlanon.
Kívánok mindenkinek nagyon szép napot.
Köszönöm Zsuzsikám nem jól, mindig csak az Öcsémre gondolok, nagyon fáj, hogy nincs már, csak az vigasztal, hogy nem szenved már.
Ti hogy vagytok?
Remélem jöttök a talira mikor lesz, neked mikor volna jó?
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!