Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia drágám!
Értettem, hogy Picúrra gondolsz, nem is Palira.
Jól van, köszönöm szépen. Nem régen vásároltam be neki kutyakajákat, meg kutyakolbászt, stb. dolgokat majd nem 5 ezer forintot hagytam a Rossmannba.
De jó nem soká mehetsz haza és itt a hosszú hétvége. Olyan rossz, hogy nincs otthon géped. És akkor hogy írod a dolgozatot?
Örülök, hogy jókedved van:)
Mi szombaton megyünk Budapestre és vasárnap jövünk. de nem ott alszunk majd,hanem Diósjenőn. De ez hosszú:)
Biztos finomak lesznek a sütik:))
Legyen szép napotok!
Megyek Ferkóért az oviba, aztán viszem a logopédushoz.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást :)
Tegnap eltűntem, mert az Uram szerzett hántolt darált mandulát, ugyanis elhatároztam, h. elterelve gondolataimat a "mikor szülünk máááááár?!?!?!?!!" kérdésről belevetem magam a karácsonyi kekszek, aprósütik sütésébe :)
tegnap este el is készült a mandulás puszedli és a csokis keksz - óriás adagok mindkettőből :)
ma folytatom a küldetést a kókuszos csókkal és a mézes puszedlit is bekeverem. És még így is marad holnapra, holnaputánra...
Remélem mindenki jól van! Itt Bp-n kisütött a nap, így a jókedvnek semmi nem szabhat határt :)
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok,sok-sok-sok-sok kolbászt:)))
A gépem még mindig nem jó ezért csak Hétfőn leszek.
Legyetek jók!
Sziasztok!
14358. Szilva88!
Örülök, hogy gyógyul a kutya!
Igen, nálunk is süt a napocska. Mondjuk van amikor elmegy. Reggel olyan nagy fény volt, hogy a férjem mondja, hogy valaki kapcsolja le a villanyt.
Szép napot Nektek Dórikám!
Sziasztok!
Végre ki-kisüt a napocska, már nagyon hiányzik.
Remélem nálatok jó az idő.
Legyen nagyon szép a hét utolsó munkanapja.
Szia Szilvikém! De örülök neki!
Kellemes hétvégét Nektek!
Hello:)
Akkor úgylátszik rendbejött Petike:)
Sziasztok!
Happy vagyok,mert Petike kint fekszik az udvaron,és mászkál is néha,tegnap meg kiszaladt megugatni a motort az udvarra(igaz elesett közben).Kicsit kezd hasonlítani a régi énjére.
Tovább szép napot nektek!!!:D)
Szia Barbika!
Amikor a fiam kiscsoportos volt, állandóan a kukásautót várta:) Akkor kertes házban laktunk és nem volt elég az ablakból nézni, ki kellett mennünk:)
Jó reggelt mindenkinek !!!!keserédes mostmár ez van szerdától dr Hause után tudod Tilla pénteki showja miatt rakták át!!!
Sandra az én kedvenc színésznőm is:_))
Hozzánk most jönnek a kukások fiammindjárt szalad az ablakba nagyon szereti nézni a gépet:_))
Most mesézik!!
Jó reggelt Mindenkinek!
A született feleségek nem ma lesz? Ha tegnap volt,akkor most mérgelődöm egy sort.. én az rtl-en néztem a Kísérleti gyilkosságot a Sandra Bullockkal. Egyszer láttam már, de ő a kedvenc színésznőm.
Jó reggelt mindenkinek!
Zsuzsi ma küldeni fogom.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!