Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Örülök,hogy sikerült!
Azt viszont sajnálom,hogy messze lesztek egymástól.
Ejnye-bejnye... Jó reggelt!
Csak nem alszik mindenki?:-DDD
A ronda idő ellenére kívánok mindenkinek nagyon szép napot és hétvégét, boldog Télapóvárást.
Én most a Télapótól egy kis napsütést kérnék:-)))
Sajnos a mai nap is borzalmas volt, már nagyon unom ezt a borús időt. Most már jöhetne egy kis napsütéses idő, hogy karácsonykor essen a hó. Beosztva szépen. Sajnos nem kívánságműsor:-(((
Szilvikém, kívánok nektek minden jót. A Mikulás jó hírt hozott nektek.
Mindenkinek kellemes estét, nyugodt pihetető éjszakát, szép álmokat kívánok.
Sziasztok!
Most lettem kész, mert sütöttem almás-diós lepényt. Remélem jó lett, most kiraktam a szűrét az erkélyre, hogy hűljön.
Marietta! Örülök, hogy tetszett a téli kép. Nagyon sok szép téli képem van, mert elmententettem egy jó párat. Nekem ugyanis külön könyvtáram van a képekre. Oda szoktam bementeni, majd időközönként kitörlöm és újakat teszek be. Lassan az őszi képeket törölhetem, mert már csak a téliek kellenek tavaszig.
Andikámnak is a kedvence volt a rakott krumpli. Azóta nem is főztem, amióta Andika nincs.
Tyka! Sikerült ma vennem mikulás virágot. Lehet, hogy csak addig tart szegény, ameddig az ünnep. A piacon vettem 800 Ft-ért. Itt van előttem egy polcon, szemben velem a számítógép fölött. Ma délelőtt jót csavarogtam. Pali főzött, én meg a piacon mászkáltam, majd a Rossmannba kutyakaját venni, de mivel nem találtam az elsőnél, így felmentem a volt Posta épületébe, ott sikerült vásárolnom. És vettem ilyen daloló figurát Picúrnak és Fantának is (húgom kutyája). Mondja, hogy "hohoho, Merry Chrismas!" és zenél és énekel a figura. Nagyon tetszik Picúrnak, a szemét már kivette, mert az az első.
Szilvikém! Örülök, hogy sikerült a párodnak a tanfolyam. És így lesz neki munkája is. Előbb, vagy utóbb Neked is sikerülni fog remélem.
Mindenkinek kellemes kora estét kívánok!
Sziasztok!!!:O)
Ma kaptunk egy nagyon jó hírt!!!
Párom mehet a tanfolyamra és utána,ha az megvan dolgozhat a cégnél.Pedig már nem is reménykedtünk.De sikerült!!!Bolgogok vagyunk,de kicsit szomorúak is,mert így messze leszünk egymástól és ritkán találkozhatunk,de egy lépéssel előrébb leszünk.Szóval szebb lett a napom mint gondoltam!!
További szép napot kívánok Nektek!!!:O)
Marcsi az a Téli kép amit küldtél nagyon szép, az lett a háttérképem. Köszönöm
Jó lenne ha ilyen lenne a Karácsony:-))
Sziasztok!
Marcsikám sikerült venni mikulásvirágot, nálunk sose maradt meg, pedig amíg dolgoztam mindig kaptam valamelyik gyerektől az oviba.
Sziasztok!
Akkor ma Marcsikám Te úrinő vagy. :-))
Én is megyek délután anyukámékhoz haza és rakott- krumplit rendeletem , imádom főleg ha nem nekem kell főzni.
Szép napot mindenkinek!
Marcsika, este mi is ünnepeltünk:)
Köszönjük!!
Persze Ferkó almalével koccintott..
Jó reggelt! Dominó miatt korán ébresztettek.
Remélem mindenki jól van.
Legyen szép és örömteli a mai napotok.
Sziasztok lányok és Józsi!
Gyorsan vissza olvastam, vigyázzatok magatokra, ha nem lennék mindenkinek jó hétvégét és pihenést.
Kivétel annak aki disznótorba megy annak jó munkát.:-))
A Ferenceknek boldog névnapot!!!
Luca babának pussssz.
Én a disznótorban csak a végtermékeket szeretem. Szerencsére még elég fiatalon megúsztam az ilyen eseményeket. Bár volt idő, amikor karácsony előtt minden hajnalban visító disznókat hallottam, amikor munkába mentem. Szerencsére meg lett tiltva a tartásuk.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, kellemes pihenést, szép álmokat kívánok.
én inkább a töltött kápit szeretem a legjobban bár azt mindig ehetek
de háziasszony leszek, így én főzök meg minden
tuti fáradt leszek
és sajnálom is a cocit
sziasztok
szombaton disznótor, már nagyon izgulok, hogy minden jól működjön
remélem mindenki jól van
vigyázzatok magatokra
Zsuzsikám!
Nagyon boldog névnapot kívánok a kicsi fiadnak és a férjednek! Éljenek a Ferencek!
Most beszéltem keresztapámmal, aki szintén Ferenc, hát már elég jó hangulatban volt!
Szia!
Megvolt a randi,jó volt nagyon:O)!!!!
Remélem lesz munka,szerdán mennem kell a munkaügyre,kíváncsi vagyok miért hívtak be.Páromnak 99,9%,hogy nem jött össze a meló,mert hétfőn kezdődik a tanfolyam,amit előtte kell elvégezni és még nem kapott levelet és fel sem hívták:O(Mostmár nincs remény:O(
Sziasztok!
Zsuzsikám a párodnak és Fecókának nagyon boldog névnapot kívánok.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!