Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia Józsi!
Nagyon sok szép helyen jártatok. Végignéztem a képeket és végig is olvastam, már amit beírtál. Nagy élmény lehetett ez a családnak. Fiad, feleséged hol vannak? Róluk is kérek képeket!
Szép estét és majd jó éjszakát kívánok! Vagy már lehet, hogy alszol is?
Sziasztok!
Elkezdtem pakolgatni a képeket az utazásunkról egy új naplóba. Megy ez, csak a kezdet nehéz. :)
Köszönjük szépen.
Legyen nagyon kellemes, nyárias a hétvégétek!
Sziasztok!
Marcsikám, mielőbbi gyógyulást kívánok a Palinak.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Mára meleget ígér az idő jós.
Sziasztok! Nektek is kellemes napot kívánok!
Az enyém ma izgalmakkal tele. A férjem szemét most műtik 10 órakor szürkehályoggal. Valamikor délután már mehetek érte.
Sziasztok!
Marcsikám, nálunk ma gyönyörű szép idő volt, bár ilyen lenne decemberig. Sajnos, nem ezt jósolják.
Józsi, örülök, hogy ismét köztünk vagy.
Mindenkinek pihentető szép estét, jó éjszakát kívánok.
Sziasztok leánykák! Megjöttem az utazásból. Szép volt, jó volt, elmúlt. Persze tennem kellene fel képeket, csak nehéz a magamat való rászánás.
Hátha majd egyszer...
Kellemes estét !
Tényleg lehetne jó idő , utálom ezt a hűvös időt ez minden csak nem nyár !
Sziasztok! Süssön már a napocska, mert unom ezt az esős időt! Tőlem lehet már akár 30 fok is, csak legyen még egy kicsit nyár!
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Reggel arra ébredtem, hogy nagyon kaparják a falat, de kiderült, hogy az álmennyezetet kaparták le, mert a mersternek nem tetszett. Újat kellett venni, és majd holnap teszik fel. Ha minden oké, akkor szerdán tapétázzák a fiam szobáját, az akkor a hétvégére rendben lesz. Lassan, de haladunk...
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok.
Kedves Tyka !
Utólag kívánok nagyon sok Boldog Névnapot !
Sziasztok! Sajnos, itt is borús az idő, néha esik is. Szerencsére tegnap Laci munkásruháit ki tudtam mosni, és meg is száradtak. Már lassan nem tudok mit felvenni, mert be vannak csomagolva egy nagy dobozba, főleg a melegebb holmik. Mosni nem tudok, mert nincs olyan hely, ahol ki tudnám teregetni. Úgyhogy csak nyugtatni tudom magam...
Nektek kellemes vasárnap délutánt, és jó étvágyat kívánok az ebédhez.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!