Bejönnek nektek a következő nevek? (beszélgetés)
Tüdő R.Ákos, Vinch Eszter:)
Volt egy régiségkereskedő gyerekkoromban Budapesten, akit Herghát Waldemárnak hívnak.
A KISZ táborban egy csaj hallgatott a Korponay Bereniké névre, de pálmát egy zongorahangoló viszi, akinek Fancsali Oldamúr a neve...
Léderer Péter, Cserepes Virág, Kelemen Levente.
Nekem az 1. és a 3. tetszik,de a Cserepes Virág kegyetlen kitolás a gyerekkel.
Úristen , nem akartál másik dokit??
Oh , majd elfelejtettem , a múltkor láttam olyat, hogy Pop Simon:)
De nagyon jó még a Bevíz Elek is. :-) Egyébként viccen kívül, én ismertem egy Szőke Barnát és egy Falábú Orgonát is.
Viszont: Egy ismerősöm kislánya Bíbor Napsugár, az viszont tetszik.
:D:D
Átlagosnak átlagos csak épp fura, hogy pont olyan szakmát választottak, ahol ez vicces lehet:D Vagyis vicces is:D
Szerintem ez jó nagy kiba**ás egy gyerekkel...az egész életét meghatározza majd.
Nem tudom mire gondolnak a szülők amikor keresztnevet választanak ilyen vezetéknevekhez...
De hogy vagy be vannak szívva, vagy valami más dimenzióba vannak akkor, az biztos:S
igen. Fekete Farkas, Szürke Farkas, Barna Barna, Réti Iringó; Illatos Jázmin.
Szerintem a szülők a nevek adásakor módosult tudatállapotban voltak. Jó poén, jó poén, de a gyerek egész életére rányomja a bélyegét. Persze ami nem öl meg az megerősít, de én nem szeretném, ha a gyerekem minden közösségből bőgve jönne haza, mert a neve miatt csúfolják/kiröhögik.
Cserepes Virág
Nekem hosszú nevem van és ezért mindig Ó Ida szerettem volna inkább lenni :))))
Hát, ha nekem lányom született volna, az biztos, hogy Kiss Virágnak, vagy Kiss Ibolyának hívnák :)
Egyébként a Hát Izsák se rossz :D
További ajánlott fórumok:
- Utcanevek – Az utca utolsó betüjével kezd a következöt
- Ismert típus vagy márka nevek szóláncban (az előző utolsó betűje, a következő első betűje!):
- Mi a véleményetek a következő nevekről? Melyiket adnátok a gyermeketeknek és miért?
- Mi véleményetek a következő nevekről?
- Bejönnek nektek a stewardok, vagy a BS-ben a biztonsági őrök?
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?