Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) recept

Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) recept

A Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) hozzávalói:
25 dkg ricotta
1 tömlős natúr krémsajt
5 dkg reszelt trapista
3 dkg reszelt füstölt sajt
1 gerezd fokhagyma áttörva
fél kávéskanál szárított bazsalikom
2 evőkanál olívaolaj
csipet őrölt bors



A Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) elkészítési módja:
A hozzávalókat jól kikeverjük, ha túl sűrű, tejföllel lehet lazítani. Hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Tálaláskor kis tálkákba töltjük, és csíkokra vágott zöldségekkel kínáljuk. A receptet Ciluska77 küldte


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook