Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Barnamártás /Alapmártás/ recept

Barnamártás /Alapmártás/ recept

A Barnamártás /Alapmártás/ hozzávalói:
5 dkg zsír
5 dkg porcukor
2 cs leveszöldség
1 kicsi zeller
1 -2 gerezd fokhagyma
10 dkg gomba
1 db füsölt szalonna-bőr
1 babérlevél

bors
1 paradicsom ivólé
1 húsleveskocka
2 vöröshagyma
5 dkg liszt
2 dl fehérbor
csipetnyi tárkony
csipetnyi kakukkfű


A Barnamártás /Alapmártás/ elkészítési módja:
A zsíron a cukrot sötétbarnára piritjuk, hozzáadjuk igen apróra vágott zöldségeket,szalonnabőrt, gombát, füszereket, felengedjük 1 liter vízzel húsleves kockát, és kb. 1 órát lassú lángon fözzük,megturmixoljuk, majd ujra felfőzzük,bele tesszük a bort és jól fefőzzük.

Hűtőszekrényben táoljuk sokáig eláll.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A barnamártás /alapmártás/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook