Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Hobbi & Otthon témák » Barátság extrákkal - Lehetséges? cikk

Barátság extrákkal - Lehetséges?


Szeretnék egy filmet beajánlani, ha szabad, remélem senki nem veszi zokon. Valós kérdést és problémát vet fel, amit boncolgatunk. Remélem, a film segít mindkét oldalnak megérteni a másik nemet. Jó szórakozást, ha megnézitek!
Barátság extrákkal - Lehetséges?

Barátság extrákkal.

Ez a film nagyon jó! Habár vannak részei, mikor azt gondolja az ember, na, most jön a cukros-mázas rész, de csak a végén kapsz egy kis negédességet, de állati jó. Szeretek romantikázni, de ami szirupos, azt nem! Hát ez inkább aranyos lett, és ha megnézitek a pasitokkal alkalomadtán még ő is el fogja magát vigyorogni, az biztos!

Érdekes, hogy mindkét fél számára érthetően vázolja a hétköznapi félreértéseket, vagdalkozásokat. Miért érti ezt meg mind a két fél a filmnézés közben? Hát csajok, vagy mi szúrunk el valamit a hétköznapi életben, vagy a filmrendezői nagyon tudnak! Mert külsősökké válunk. Egy másik pár vicces huzavonáit nézzük, miközben ijesztően reális marad a film. Mikor a reklámját láttam, azt gondoltam, na, megint koppintanak, vagy szirupos lesz. De megmaradtak azon a bizonyos szűk határmezsgyén. Bár ez megint az a film, amit nagyon rondán el lehetett volna rontani, helyette kaptunk valami hétköznapit, reálisat, mégis újat.

A csaj csetlés-botlásai, a srác „hogy fogadjam el és álljak a beteg apám mellé a hétköznapokban?” problémája teljesen reálissá teszi a filmet, de nem megy el a lélekboncolgatás irányába. Fokozatosan, tényleg rétegezetten mutat meg mindent, amitől az eleinte csak szex és semmi másból, érzéki éjszaka lesz. Ne tessék összekeverni a film végével, mert ez még korántsem az.

Rossz volt látni és hallani kívülről pl. a "csak én akartam és csak az én hibám volt" kérdéseket vagy feltevéseket. Szerintem olyan nincs, hogy valami csak ennek, csak annak a hibája.

Mint említettem, reális marad a film. Legyünk önmagunkhoz őszinték! Hányan vannak, akik megcsömörlöttek a kapcsolatkereséstől.

Mindkét fél kiábrándult a másik nemből, de a szexről nem akarnak érthetően és értelemszerűen lemondani. Kérdés, hol vannak itt a határok.

Több filmnek is volt már ez témája, de a Csak szexre kellesz (nagyon kicsit szirupos ehhez képest) filmen kívül nem igazán láttam olyat, ami megőrizte volna realitását.

Úgyhogy a ronda hétköznapokat megint ki tudjuk ütni esti filmezéssel! Ami engem illet, ezúton is köszönöm!
Írta: Anikó333, 2011. november 13. 13:08
Fórumozz a témáról: Barátság extrákkal - Lehetséges? fórum (eddig 12 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook