Bak férfi (beszélgetés)
Ne akard irányitani ! Légy türelmes ! Csak lépésről lépésre haladj ! A bizalma elnyerése nem kis feladat, de ha tiéd a világot adja neked !Nehéz fába vágta a fejszéjét az, aki a Bak férfit szeretné meghódítani.Legyél minden helyzetben igazi nő !
És végül egy apró jó tanács: ha távol vagy tőle, hívd minél gyakrabban telefonon — ezt ragaszkodásod megbízható jeleként fogja értékelni.
Szerintem nagy mázlista az a csaj, akinek bak a párja, csak meg kell tanulni kezelni... :)
Nagyon sok múlik azon, hogy decemberi, vagy januári. Nekem több bak pasi/nő ismerősöm is van, de attól függően, hogy karácsony környékén születtek, vagy jan. elején, akkora a különbség köztük, mintha nem is egy ugyanazon jegy szülöttei lennének, szóval ez így állati kevés.
Az biztos: nagyon szeretik a hasukat, ínyencek, a pasik nagyon szeretik a nőket, de nem szabad arra számítani, hogy szerenádozni fog az ablakod alatt. Ha azonban egyszer valakit megszeret, bárkitől megóvja, senki egyetlen rossz szót nem szólhat a választottjára. Kimondottan családcentrikus, tűzbe megy a hozzátartozóiért, viszont (legalábbis a januári) tutira a legközelebbi hozzátartozóján vezeti le, ha vmi. nem stimmel.
Ami a leges legfontosabb - soha ne sürgesd, várd ki...ez mindenre vonatkozik. Pl. ha dúl-fúl, nem fog mondani semmit, nem fogja kibeszélni, de nem is lehet hozzászólni. Ha nyugtatni próbálod, azzal csak parazsat teszel a tűzre. A legjobb, ha hozzá se szólsz, amikor úgy érzi, úgyis elmond mindent...le se lehet lőni... :)
A konkrét kérdésedre nem hiszem, hogy használható választ fogsz kapni, mert ez tul. képp. attól függ, milyen hangulatban éri az üzeneted: lehet, h. úgy fogja idegesíteni, hogy totál kiakad, de az is lehet, hogy baromi jól sül el...ez annyi mindenen múlik... :S
Tudom, nem segítettem...bocs, kevés az info...
Ja...értem! :)
A lényeg, hogy várjak, hogy jelentkezik..vagy írjak neki egy semleges üzenetet. Sokat beszéltünk már msn-en...de még nem találkoztunk, és közben szeret el-eltűnni 1-2 napra, és csak emlékeztetni szeretném, hogy vagyok....vagy várjak?
Sziasztok!
Hogy kell bánni a kapcsolat elején egy Bak férfival? Lépjek, írjak neki üzeneteket...vagy várjak türelmesen, hogy ő jelentkezzen.
Kívülállóként azt mondanám, hogy hagyd a fenébe, de a megérzésem mást mond, csak nem tudok rajta kiigazodni.
Köszi!