Babát várók, anyukák! Mennyit híztatok a terhesség alatt? (beszélgetés)
Első babánknál 32 kg jött rám - mentségemre vékony voltam nagyon, és hiába tettem bármit is, még a levegőtől is híztam. Minden eredményem teljesen tökéletes volt, úgyhogy nem foglalkoztak vele, és le is ment 3 kg híján a baba 7 hónapos korára.
2. babánál 28 kg jött fel, eredmények tökéletesek voltak akkor is, de már nem mentem vissza a kilókkal teljesen szülés után - maradt rajtam olyan 10 kg-nyi plusz, viszont még így is vékony maradtam.
3. babánál 15 kg jött fel, most másfél éves éppen, és már meghaladtam a fogyást a 2. baba utáni súlyomtól.
Az igazi hízás a 20 hét után, de leginkább az utolsó harmadban várható.
Én több, mint 25 kilót híztam, de toxémiám volt, így nem vagyok mérvadó, na meg követendő példa sem:)
Szia! Fiammal én 13 kg-t szedtem fel ami hivatalosan normális:-)
Most a lányommal 32 hetesen 10 kg-nál tartok.
De ami feljött rám a terhesség alatt később le is ment, igaz tettem is érte, lánymmal kevesebbel indultam mint előtte a fiammal.
Első trimnezsterben nem jött rám szinte semmi, pedig 1x sem hánytam.
2.-ik és 3.-ik trimeszterben jöttek fel a kilók.
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Kismamák, mennyit híztatok a terhesség alatt?
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?
- Volt valakinek terhességi TIA? Hogyan zajlott, és sima szüléssel szült? Esetleg TIA után válalt babát?
- Újrakezdők fóruma, avagy kisbabát szeretnénk ektópiás terhesség után