Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
De számíthattál rá, és ez volt a lényeg.
Mi elsőnek kislányt szeretnénk, aztán jöhet a fiú!
Apa nagyon lányos! De igazából mindegy :D
Te? az üveghegyen túl, pontosabban? melyik üveghegy?))))
Nekem bátyám van. Két év van közöttünk. A szüleinknek volt egy olyan elképzelése, hogy majd együtt megyünk bulizni aztán majd vigyáz rám. Aha, az első sarokig mentünk egy irányba, mert odáig láttak el anyuék. Azt meg megbeszéltük, hogy később mikor és hol találkozunk, hogy egyszerre érjünk haza :D :D :D :D
Mi ugyanígy gondoltuk)) eddig bejött
Én először egy kisfiút szeretnék igazából, hogy tudjon majd a húgára vigyázni. A harmadik meg bármilyen nemű lehet.
ó jaj
sajnálom
mi történt?
vagy ha nem szeretnél róléa beszélni akkor nem muszáj
Oké, oké bocsi :D Benne vagyok! Csak pozitívan :D
merre fele laksz egyébként?
nálunk sem feltétel, de azért jó lenne egy kislány a családban, mindegyik unoka fiú. kivéve a legelsőt, de ő már sajnos nem él((
Mi aug. vége, szept. elejének örülnénk legjobban. Egyébként már egy ideje úgy vásárolok ruhákat, hogy "ebbe vajon meddig fog beleférni a hasam?"
Tényleg akinek van már babája, annak mikortól kezdett látszani? Hányadik héttől kell kismama ruha? A barátnőmön 5 hónaposan még semmi se látszott.
ne?
én 3 fiút szeretnék
apa lányt is akar
de akármilyen nemű lesz is, szívből szererjük majd
ez valami égi jel lehet, látod, nekünk találkoznunk kellett))
én is én is :)
29-én születtem
április
hihi:)
azt én is bírnám, csak ne mind a 2 fiú legyen...
Dehogynem...visszaáll.Élő példa vagyok, azt hiszem. Bár egy pozitív ovu teszt még semmit sem jelent,de sokat hallottam olyant,hogy gyógyi után lettek terhesek. Pl nővérem is és van egy ismim is aki 4 hónapra rá babás lett.A tested tudja mi a dolga...hidd el.
29. 22re volt kiírva, ami az anyukám születésnapja, egyébként, de a kis majom ráhúzott egy hetet, és még császáros is lett végül. nem akart kijönni.
bizony, bizony:)tegnaptól kezdve minden nap teszek be a naplómba ikres képeket:)
hátha bevonza:)
de mostmár minden rendben lesz)
Ezt meg sem hallottam. Pozitívat tesztelünk ma és kész)
Hát az én fiam ápr. végén született, és én fél évig a férjem síkabátjában jártam. Nyáron szerintem sokkal könnyebb, szabadabb minden.
Hát az biztos..a nyár sem a legjobb egy kismamának. Én mondjuk hajlandó lennék szenvedni a babámért, akármilyen is az idő.
én azért szeretnék nyár elején szülni, mert akkor a nagyfiam otthon maradhatna nyáron és nem kéne oviba járnia))
Oké :D
Remélem lesz valami végre, mert annyiszor hallottam, hogy a gyógyszer abbahagyása után nem áll vissza a peteérés :(
További ajánlott fórumok: