Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Hát igen nagyon szomorú hogy ilyen drágák ezek a "gyógyszerek"!
Úgy szeretnénk már babát...tudom itt mindenki..és tök szar hogy nem is veszik komolyan az embert!!!
Én nem 10év múlva szeretnék babát hanem az elkövetkező 1-2 évben!!!
kb 10hónapja próbálkozunk és hiába volt egy elhalt terhességem én úgy érzem hogy már fel vagyok készülve egy babára lelkileg,hiába fájt nagyon de nagyon de most már tényleg jó lenne ha a baba a pocakomban lenne!
Tudom hogy vannak akik évek óta próbálkoznak...de ezek a hónapok is elég hosszúak!
Szia Aida!
Veled még nem beszélgettem.Az biztos,hogy nagyon fontos,hogy meg tudj bízni az orvosodban.Szerencsére nekem az elsőnél is ilyen dokim volt,azóta elköltöztem és a család mondhatni barátja az orvosom.Remélem a legjobbakat akarja nekem.Eddig jól csinálja a dolgát és még humoros is.Az egyik ultrahang vizsgálatnál egy komoly megjegyzést tett:
"A következő hónapban rohamossan csökken a teher
beesési esélye!" Persze én nagyon bepánikoltam.Azután röviddel hozzátette:foci vb.Megkönnyebbültem és válaszoltam,hogy ez nálunk nem téma.
Szia Bea!
Az árakon én is kezdek elgondolkodni,mennyit kiadtam már.Nekem a havi gyógyszer 3000 Ft körül van,s a tüszőrepesztő injekció is 6600 Ft volt.Valamint ovulációs teszt,terhességi teszt.Ha valaki jópár hónapon keresztül ezeket kapja,szép nagy összeg kerekedhet ki belőle.
Köszi!
Nemi is fogom mert ez nem normális múltkor is norcolutot szedtem és azzal megjött...doki ajánlotta a premenst most azt szedem és nagyon reménykedtem benne!!!
De most már lassan el szál a remény!!!
2 havi adag 4000valahányszáz forint!!-köszönöm szépen azért ha nem használ semmit!!!
Mellem is van hogy majd le szakad...ne hogy már ez normális!!?
hát szerintem ne is hagyd ezek az orvosok csak akkor csinálnak valamit ha már gáz van de nemszabad hagyni!!!azért kapja a pénzt hogy kideritse mi a baj.....
szoritok hogy minden rendben legyen!!
Sziasztok!
Hát még mindig fájnak a melleim van a mai teszt is negatív!
Jövő héten nem tudok menni orvoshoz mert végig dolgozok majd csak utána!!
És most határozottan meg fogom mondani a dokinak hogy jó lenne ha már komolyan kezdene valamit velem mert elegem van!
Áprilisban volt a műtét azóta 2-szer volt mensim és csak "szórakoznak"az orvosok!
Szerintem azért nem is vesznek komolyan mert fiatal vagyok gondolják majd lesz neki gyereke!!!!
De nem is érzem magam lelkileg jól hogy nincs meg a bajom!Inkább legyen meg és akkor tudom hogy rendesen működök!Ilyen ciklussal nem mostanában leszek terhes :( Szerintem!
Igen nagyon jó ez a csapat,mindenki megérti egymás gondját baját és nyugodtan leírhatjuk hogy mi bajunk!
puszi mindenkinek
Sziasztok!
Ha van itt valaki,szivesen beszélgetnék.Bár még sokmindenkit nem ismerek.Azt tudom,hogyha mégegyszer teherbe eshetek,akkor nagyon boldog leszek.Én nyári gyeket szeretnék,mivel én is ekkor születtem.Ahhoz pedig,ha jól számolom most kell gyúrni.
Üdv itt!
Igen, jó kis csapat van itt, én is szeretek ide járni.
Szia!
A mellékhatásokra gondolsz? Mert abból van dögivel. Van, akinek utána jön a baba, van akinek nem.
Nekem a legsúlyosabb stádiumban van az endóm. A doki nem ajánlotta fel, hogy akarom-e, hanem mondta, hogy lesz és kész. Persze megkérdem nincs-e más lehetőség. Holnap megyek hozzá. Elvileg azért kell, h ne újuljon ki a ciszta... Mert meggyógyítani nem lehet ezt a betegséget, csak szüneteltetni... :-(
Van endós ismerősöd?
Sziasztok!
Már rég óta olvaslak benneteket, nagyon tetszik, hogy egy jól összefogott csapa van itt. Vannak sorstársak, és vannak olyanok akiknek nagy küzdelem árán de összejött a babuci. nekem már van egy lányom jó lenne egy tesó neki. Engem is endometrózissal műtöttek, hál istennek azóta tünetmentes vagyok. Látom zsiványka is Szeberényihez jár, nekemi is ő az orvosom. Asztának akarom írni, hogy jól meggondoltad ezt a kezelést. Szereintem jól olvas utána a neten, én biztos nem mennék bele. Majd később jövök.
Én is szeretnék már végre!!! :)
"húzzunk bele,megtudjuk csinálni" . :D
SZIASZTOK
rEMÉLEM 2011BEN MÁR SZÜLNI FOGUNK CSAJOK...
Sziasztok Csajok! :)
Kiscsibe, gratulálok ))), láttam a gyönyörű teszted.
Sziasztok!
Én sem fogom sohasem elfelejteni azt a napot,amikor pozitív tesztem volt.Nekem rendszertelen volt a mensim,így nem foglalkoztam vele,hogy kimaradt.Volt amikor 3 hónapra jött meg.Nyár elején voltunk,én csak hányingert éreztem,az épp akkor alkalmazott fogyókúra miatt gondoltam,hogy ilyen érzéseim vannak.Egy hét után a hugom jegyezte meg,ez tuti baba lesz.Azonnal gyógyszertár,izgalommal tele voltam.Az akkori férjem is ott volt a tesztelésnél.Mindketten ledöbbentünk és csak néztük,amikor a kis kockák elszíneződtek a tesztcsíkon.Örülni még ekkor nem tudtam,először fel kellett fognom,milyen csoda történt velem.Természetesen utánna nagyon örültünk,és nagy szeretettel vártuk Nimród megszületését.Életem legboldogabb időszaka volt a terhességem.
Köszi annak,aki ezt mind el bírta olvasni.
Örülök,hogy tetszi!
Én meg kértem engedélyt a Tiéd olvasásához!:-))
Bejelöltem kedvencnek a naplódat:-)
Nagyon tetszik:-)
Köszönöm:-)
Emlékszem mikor én voltam igy,mág junius 13.án jelent meg elösözr a halvány második csik,de el sem hittem:_)emlékszem ütögettem apa vállát,látod teis,látod???
NAplómat sokszor visszaolvasom hogy ujra átélhessem:-)