Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Koszike, neked is. Olvasom mi van veled, ha nem is írok a fórumra. Én, vagyis jobban mondva a férjecském megakarja várni, hogy teljen le a három hónap és utána indul a babaprojekt. Úgyhogy kb 1 hónap múlva letellik a várakozási ido. Addig is babaruhákat vásárolok, mikor az elso darobot megvettem kb egy héttel ezelott azt hittem, túl vagyok pszihikailag a vetélésen, de ahányszor a kezembe vettem rámjott a sírás, valahogy bennem minden megváltozott...apuka megbíztatott, hogy akar egy kis ordogocskét, aki nagyon bitang lesz, akibol extrem gyereket akar nevelni..
mi ujság? Hát reménykedés megy...
Szijaaa Évi, hogy vagy mostanában?
Neked is szép hétvégét! :)
Jó reggelt!
Csodálatos hétvégét mindenkinek!:-)
nem is baj az!
néha olyat is kell.
Őszintén? Ezt a saját szakállamra szedtem, utólag mondtam meg neki:) HIhi) Nem vagyok én mindig jó kislány. De nem ellenezte, mert akkor nem szedtem 3 hónapig clostit.
neked is szép álmokat!:-)
puszi
Megyek én is, nézem a tv-t, a számítógépből elég volt mára.
Puszi! Szép álmokat!!!!!:))
Igen, és tartalmaz barátcserjét is, meg még nagyon sok mindent. Peteérés elősegítő gyógynövény is van benne.
hihi
én viszont lassan elköszönök,mert kezd könnyezni a szemem-álmosság+monitor.:-/
ó.Nekem bevált.:-) nem vagyunk egyformák.fő,h bevált valami!:-)
closti helyett?wow!
áááááá, az a bajom hogy éjszakai bagoly vagyok, reggel viszont aludnék :-DDD
Nekem a cserje nem csinált semmit. A masto viszont jó volt még closti helyett is,. Persze azt is abbahagytam a clo alatt.
Én is álomkóros vagyok. A párom azt mondja őszi fáradtság:-DDD
az PMS-re?
nekem a prolaktinra kellet a cserje és sikeresen le is vitte:-)
Nekem például a Mastodynon csepp használata jött be a legjobban. Szerintem jobb mint a barátcserje, csak az a gond vele, hogy csak vényre adják, hiába homeopátiás szer. Háziorvos is felírhatja.
igazad van!akkor viszont úgy veszem meg,h ha megjön,de már nem tudom elkezdeni a clostit,jó?:-)
bocsi a kavarásért!
dede,ottkörül van!Én tudom!:-)
nekem meg viszket meg bizsereg mindkettő.
és ugyanezt érzem a hasamon is,de felváltva a mensi szerűekkel.ezért reménykedek és ezért nem merek reménykedni.
Nekem ez az utolsó 1 hét iszonyatos megpróbáltatás lelkileg.Átaludnám ha lehetne.
De ha felírja a doki a clostit, a mellé szerintem nem kell szedned egyenlőre, nézd meg milyen lesz az első hónap. Én is az előtt szedtem, mielőtt használtam volna a clot. Nem volt PMS-em, csk mióta nem szedem. 4 hónapja....
Nem volt az annyi.....nem emlékszem hogy annyi lett volna.
Ez az, az én testem is furán viselkedik. Ennyire azért nem szokott fájni a cickóm...na majd meglátjuk.Hátha Debrecenbe csinálnak kedden UH-t.
ok,akkor 3ezer körül volt!:-)
További ajánlott fórumok: