Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Én is neked!
:-*
Sziasztok!
Tegnap be kellett mennem túlórázni...
Ma 10:40re kaptam időpontot!
Remélem hogy most végre kiderül már hogy mi a helyzet,remélem kezd már velem valamit a doki!
Ja és azt is remélem hogyha lenne valami bajom akkor az ne legyen annyira nagy baj és könnyen kezelhető!!!
Kicsit azért izgulok(félek),de hát ez van!!
Anyukámat elhívtam magammal:)
Visszaolvastam és szorítok mindenkinek!
Remélem ebben az évben mindenki babás lesz++++++
Puszi mindenkinek!
judit!vegyél ovu tesztet!de ne patikába,mert 5 db nem ér 3-4000 ft-t!!!
Vterán,vagy tszveszen vegyél!Nyugodtan fizess előre,meg fogod kapni!ott 80-100 ft darabáron vehetsz!
én már vettem!érdemes!
Jó reggelt!
Hogy vagy?
Vegyél! A vaterán és a teszveszen olcsóbb mint a drogériákban.
A három hónap még nem sok, de tudom milyen érzés hónapról hónapra csalódni. Mivel nekem a kisfiam nagyon könnyen jött, azt hittem a kistesó is könnyen fog, most hogy a második nehezebben jön nagyon megszenvedtem a első sikertelen hónapokat.
én még itt vagyok, csak közben reggeliztetem a gyerkőcöt.
mióta próbálkoztok?
Kitartás!
A munkahelyeden idegesítettek fel?
sziasztok
nagyon elszomorodtam... soha nem késett a menzim ennyit, amiota élek... 33napra me megjött. már barnázás van........
Sziasztok!
Látom tegnap zajlott az élet.
Eszti lehet, hogy még korai a teszt, drukkolok, hogy legközelebb ha csinálsz pozitív legyen.
Évi neked is megy a drukk, a tünetek tényleg nagyon becsapósak, én már nem is foglalkozom velük.
Tegnap úgy görcsölt a hasam, hogy azt hittem meg fog jönni, raktam is a táskámba tampont, erre ma reggelre föntebb ment a hőm és a méhszájam is magasan van, elmúlt a görcsölés, csak tompán fáj egy kicsit a hasam. Fene se érti...
Jó reggelt lányok, látom nagyon aktívak voltatok :-)
Én egész de. leszek, mert sütök főzök...Márika napot tartunk bent az irodában :-))
látom el is mentél:(
na majd holnap:)
vagyok kicsit:)
készülök apázni
igaz holnap lenne esedékes, de szerintem ma elkapom apát:)
jól vagy?
na tényleg megyek,mert alig látom a betűket...
puszinyuszi
jó éjt!
szia béjjbe!
merre jársz?
Te is ilyenkor jössz fel,amikor már megyek alszani...:-(